• یکشنبه / ۲۳ آذر ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۱
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404092314899
  • خبرنگار : 71129

صدراعظم آلمان، پوتین را با هیتلر مقایسه کرد

صدراعظم آلمان، پوتین را با هیتلر مقایسه کرد

صدراعظم آلمان، در سخنرانی خود در کنفرانس حزب دموکرات مسیحی/ سوسیال مسیحی، ولادیمیر پوتین، را با آدولف هیتلر، رهبر آلمان نازی و خواسته‌های کرملین از کی‌یف را با وضعیت اروپا در سال ۱۹۳۸ مقایسه کرد.

به گزارش ایسنا، «فردریش مرتس» صدراعظم آلمان سال ۱۹۳۸ را یادآور شد زمانیکه فرانسه و بریتانیای کبیر،‌ چکسلواکی را مجبور کردند تا منطقه « سودِتِنْلَند» را به آلمان نازی و هیتلر واگذار کند و معتقد بودند که این رویه می‌تواند از وقوع جنگ در اروپا جلوگیری کند.

به نقل از پایگاه خبری newsukraine، با این حال، این امتیازات نتوانست جاه‌طلبی‌های هیتلر را مهار کند. شش ماه بعد، در مارس ۱۹۳۹، آلمان بخش‌های باقی‌مانده چکسلواکی را اشغال کرد و تمام وعده‌های خود را زیر پا گذاشت.

صدراعظم آلمان در ادامه مدعی شد که این یک جنگ روسیه علیه اوکراین و علیه اروپاست و اگر اوکراین سقوط کند، جنگ متوقف نخواهد شد.

وی خاطرنشان کرد، همانطور که در سال ۱۹۳۸، سودتنلند کافی نبود و پوتین متوقف نخواهد شد.

صدراعظم آلمان در ادامه صحبهایش پوتین را به تمایل به «احیای اتحاد جماهیر شوروی سابق» متهم کرد و مدعی شد، رئیس جمهور روسیه به «تغییر اساسی مرزها در اروپا و احیای اتحاد جماهیر شوروی سابق در چارچوب مرزهای اتحاد جماهیر شوروی سابق» علاقه‌مند است.
مرتس افزود، این امر با تهدید نظامی گسترده علیه کشورهایی که زمانی «به این امپراتوری تعلق داشتند» همراه است.
صدراعظم در سخنرانی خود مستقیما به مذاکرات دیپلماتیک جاری برای پایان دادن به جنگ روسیه در اوکراین اشاره نکرد، با این حال، خواستار تجزیه و تحلیل دقیق استراتژی ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، شد.
وی افزود: «اگر اوکراین سقوط کند، پوتین متوقف نخواهد شد و هر کسی که هنوز معتقد است که او از این امر راضی خواهد بود، لطفا استراتژی‌ها، مقالات، سخنرانی‌ها و حضورهای خود را به دقت تجزیه و تحلیل کند.»
مرتس تاکید کرد که ادامه کمک به اوکراین مهم است و گفت که سایر عناصر کلیدی شامل انسجام در اتحادیه اروپا و روابط نزدیک با انگلیس، «حفظ اتحاد ناتو تا حد امکان» و سرمایه‌گذاری گسترده در قابلیت‌های دفاعی خودمان است.
دفتر صدراعظم آلمان روز جمعه اعلام کرده بود که مرتس در روزهای آتی میزبان ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین و چندین رهبر اروپایی در برلین خواهد بود تا در مورد آخرین تحولات مذاکرات صلح بحث کنند.
سخنگوی دولت آلمان نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که مرتس روز دوشنبه ابتدا مذاکرات دوجانبه‌ای با زلنسکی در مورد حمایت اقتصادی از اوکراین و بحث در مورد آخرین ابتکارات دیپلماتیک برگزار خواهد کرد.
وی بدون ارائه جزئیات بیشتر در مورد شرکت‌کنندگان یا دستور کار جلسه گفت: «بسیاری از سران کشورها و دولت‌های اروپایی و همچنین نمایندگان ارشد اتحادیه اروپا و ناتو به این مذاکرات خواهند پیوست.

ایالات متحده، اوکراین و اروپا همچنان بر روی یک طرح صلح کار می‌کنند. اختلافات ارضی همچنان چالش برانگیزترین مساله است، زیرا واشنگتن خواستار واگذاری منطقه دونباس است، در حالی که اوکراین چنین پیشنهادهایی را رد می‌کند.

به گزارش پالتیکو، سران کشورهای اروپایی در حال بررسی ایجاد یک منطقه ۴۰ کیلومتری بین خطوط مقدم اوکراین و روسیه به عنوان بخشی از توافق صلح هستند.

در همین حال، به گزارش نیویورک تایمز، اوکراین در طرح به روز شده خود، گزینه واگذاری دونباس به روسیه را رد کرده است.     

»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha