• دوشنبه / ۲۴ آذر ۱۴۰۴ / ۰۸:۲۸
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404092415624
  • خبرنگار : 50589

یک کارشناس فوتبال مطرح کرد

زمین نامناسب، مشکل اصلی تراکتور در نبود ورزشگاه یادگار امام(ره)

زمین نامناسب، مشکل اصلی تراکتور در نبود ورزشگاه یادگار امام(ره)

ایسنا/آذربایجان شرقی کاپیتان سابق تراکتور با اشاره به تاثیرات منفی عدم برگزاری بازی‌های خانگی تراکتور در یادگار امام (ره) گفت: وقتی در زمینی که محل تمرین تیم است بازی برگزار شود، حس رقابت و هیجان مسابقه از بین می‌رود.

علیرضا میرشفیعیان در گفت‌وگو با ایسنا در ارزیابی فنی از عملکرد تراکتور مقابل پیکان گفت: بازیکنان و کادرفنی تراکتور تحت فشار روانی زیادی بودند. وقتی پیکان گل اول را به ثمر رساند، این فشار دوچندان شد، اما تراکتور با تجربه‌ای که دارد توانست به بازی برگردد. در نیمه اول تراکتور ۶۰ به ۴۰ سوار بازی بود.

او ادامه داد: در نیمه دوم نیز تراکتور بد بازی نکرد و توانست در نهایت با نتیجه دو بر یک به پیروزی برسد. این پیروزی نشان داد تیم از لحاظ ذهنی و فنی توان بازگشت به مسیر موفقیت را دارد.

او درباره عدم نتیجه‌گیری تراکتور در هفته های اخیر گفت: نتایجی که تراکتور در هفته‌های اخیر کسب کرده، برای قهرمانی مناسب نبود. اگر هدف قرار گرفتن در جمع سه یا چهار تیم بالای جدول باشد، این نتایج قابل قبول است، اما برای قهرمان شدن کافی نیست.

کاپیتان سابق تراکتور در رابطه با عدم برگزاری بازی‌های خانگی این تیم در یادگار امام(ره) گفت: زمین تمرینی با فضای مسابقه رسمی کاملاً متفاوت است. وقتی در زمینی که محل تمرین تیم است بازی برگزار شود، حس رقابت و هیجان مسابقه از بین می‌رود. در کنار این موضوع، کیفیت چمن نیز بسیار تأثیرگذار است. تیمی که فوتبال روی زمین بازی می‌کند، باید از زمین مناسب برخوردار باشد. هنگامی که چمن نامناسب باشد، تیم حریف سود می‌برد.

این کارشناس فوتبال اضافه کرد: اکثر تیم‌ها وقتی به تبریز می‌آیند، گرفتن یک امتیاز برایشان حکم برد را دارد. نبود هواداران نیز آسیب بزرگی است. تراکتور تماشاگران پرشوری دارد که حتی تپه‌های اطراف ورزشگاه یادگار را پر می‌کنند. ورزشگاه بنیان‌دیزل، هم از نظر ظرفیت و هم از نظر شور تماشاگران جایگزین مناسبی برای یادگار امام نیست.

میرشفیعیان درباره حاشیه‌های به‌وجود آمده پیرامون صحبت‌های خداداد عزیزی گفت: آقای عزیزی به‌عنوان پیشکسوت فوتبال در برنامه تلویزیونی حاضر شد و نظراتش را بیان کرد. این صحبت‌ها نباید به باشگاه تراکتور نسبت داده می‌شد. متأسفانه این اتفاق باعث ایجاد حواشی برای باشگاه شد و تمرکز تیم را تا حدی تحت تأثیر قرار داد.

او با اشاره به مسیر سخت برای رسیدن به قهرمانی گفت: برای قهرمانی باید از مسیرهای دشوار عبور کرد. چند هفته اخیر نیز بخشی از همین مسیر سخت بود. تراکتور پتانسیل قهرمانی دارد، اما باید ثبات و تمرکز خود را حفظ کند.

او راجع به دیدار با پرسپولیس در جام‌حذفی گفت: پرسپولیس بعد از جدایی وحید هاشمیان و حضور اوسمار نتایج بسیار خوبی گرفته و با جو تیم و لیگ آشناست. این تیم یکی از قدرتمندترین تیم‌های لیگ برتر است. تقابل تراکتور و پرسپولیس همیشه دیدنی بوده است. امیدوارم بازیکنان هر دو تیم در سلامت کامل و به دور از حاشیه، بازی تماشایی و جذابی را رقم بزنند.

پیشکسوت تراکتور در پایان با اشاره به اهمیت جام‌حذفی گفت: برای تراکتور و پرسپولیس، جام حذفی می‌تواند مسیر آسان‌تری برای کسب عنوان قهرمانی یا کسب سهمیه آسیایی باشد. فقط با ۶ یا ۷ برد می‌توان به قهرمانی رسید. البته متأسفانه این دو تیم خیلی زود به هم خوردند؛ کاش قرعه‌کشی طوری بود که در مراحل بالاتر به هم می‌خوردند. در هر صورت این بازی هم مثل سایر دیدارهاست و تیمی که تمرکز بیشتری داشته باشد، پیروز میدان خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha