• دوشنبه / ۲۴ آذر ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۶
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404092415695
  • خبرنگار : 50161

پلیس فتا زنجان هشدار داد

مراقب فریب‌های شب یلدا باشید

مراقب فریب‌های شب یلدا باشید
عکس تزئینی است

ایسنا/زنجان رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان زنجان با هشدار به شهروندان در مورد افزایش کلاهبرداری‌های اینترنتی در شب یلدا، از آن‌ها خواست مراقب پیامک‌ها، لینک‌های جعلی تخفیف و صفحات تقلبی فروش باشند.

سرهنگ سیداحمد موسوی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به سوءاستفاده سودجویان از هیجان خرید و تبلیغات مناسبتی در شب یلدا، اظهار کرد: کلاهبرداران با استفاده از عباراتی مانند «حراج ویژه یلدا»، «تخفیف فوق‌العاده» و «قیمت‌های باور نکردنی» سعی در جلب اعتماد و ترغیب شهروندان به خرید سریع دارند.

وی افزود: این شیوه‌ها معمولاً با هدف سرقت اطلاعات بانکی یا دریافت وجه بدون ارسال کالا انجام می‌شود.

رئیس پلیس فتا انتظامی استان زنجان با تاکید بر مراجعه به فروشگاه‌های معتبر و شناخته‌ شده، گفت: وجود نماد اعتماد الکترونیکی، اطلاعات تماس شفاف، آدرس مشخص و سابقه فعالیت قابل بررسی، از مهم‌ترین نشانه‌های اعتبار یک فروشگاه اینترنتی است.

موسوی خاطرنشان کرد: پرداخت وجه باید صرفاً از طریق درگاه‌های بانکی رسمی و معتبر انجام شود و از وارد کردن اطلاعات کارت بانکی در سایت‌ها یا صفحات ناشناس به‌شدت خودداری شود.

او با اشاره به ارسال لینک‌های جعلی از طریق پیامک، دایرکت شبکه‌های اجتماعی و گروه‌های غیررسمی، هشدار داد: این لینک‌ها کاربران را به صفحات تقلبی هدایت می‌کنند که هدف اصلی آن‌ها سرقت اطلاعات کارت بانکی و رمز دوم است.

رئیس پلیس فتا انتظامی استان زنجان با توصیه به مقایسه قیمت کالاها در چند فروشگاه معتبر و شک کردن به تخفیف‌های غیرمنطقی، بر فعال‌سازی پیامک برداشت بانکی، استفاده از رمز پویا و به‌روزرسانی منظم نرم‌افزارهای تلفن همراه تاکید کرد.

موسوی گفت: در صورت بروز هرگونه مشکل، شهروندان می‌توانند با مراجعه به سایت پلیس فتا یا تماس با مرکز فوریت سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰، موضوع را گزارش دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha