• دوشنبه / ۲۴ آذر ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۵
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404092416023
  • خبرنگار : 50220

رئیس دانشکده فنی ملی‌ مهارت شهرستان عنوان کرد

توانمندسازی دختران در اردکان؛ پیوند مهارت‌آموزی و نقش‌آفرینی اجتماعی

توانمندسازی دختران در اردکان؛ پیوند مهارت‌آموزی و نقش‌آفرینی اجتماعی

ایسنا/یزد رئیس دانشکده فنی ملی‌ مهارت شهرستان اردکان، مهارت‌آموزی و کارآفرینی را بستری قدرتمند برای آماده‌سازی دختران جهت حضور مؤثر در عرصه‌های اجتماعی و اقتصادی کشور دانست.

یاسر فتاحی امروز دوشنبه ۲۴ آذر در مراسم جشن دانشجویی که به مناسبت گرامیداشت مقام زن در این مرکز آموزشی برگزار شد، اظهار کرد:  در حال حاضر ۲۰۱ دانشجوی دختر در رشته‌های حسابداری، معماری و تربیت بدنی در مقطع کاردانی در این مرکز مشغول به تحصیل هستند و در کنار آنها، ۴۵۹ دانشجوی پسر در رشته‌های فنی و مهارتی از جمله الکترونیک، مکانیک، کامپیوتر و حسابداری در مقاطع کاردانی و کارشناسی به آموزش مشغولند.

وی دانشگاه ملی مهارت را پایگاهی مؤثر برای بروز استعدادهای دختران و پسران دانست و گفت: تربیت نیروی کارآفرین و مهارت‌محور از ماموریت‌های اصلی این دانشگاه است و دانشجویان برای ساختن آینده‌ای متکی بر توانمندی داخلی آموزش می‌بینند.

فتاحی در پایان از برنامه‌ریزی برای توسعه کیفی رشته‌ها و افزایش زمینه‌های نقش‌آفرینی دانش‌آموختگان در بازار کار و جامعه خبر داد.

این مراسم با حضور اساتید، دانشجویان و مسئولان محلی همراه با اجرای برنامه‌های فرهنگی و ورزشی برگزار شد و در پایان از دانشجویان نمونه علمی و ورزشی تقدیر بعمل آمد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha