• سه‌شنبه / ۲۵ آذر ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۷
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404092516707
  • منبع : نمایندگی گلستان

استاندار عنوان کرد

گردشگری گلستان نیازمند نگاه ملی و برنامه‌ریزی هدفمند

گردشگری گلستان نیازمند نگاه ملی و برنامه‌ریزی هدفمند

ایسنا/گلستان استاندار گلستان گفت: گردشگری این استان با وجود ظرفیت‌های کم‌نظیر طبیعی، فرهنگی و قومی، در سال‌های گذشته کمتر از جایگاه واقعی خود مورد توجه قرار گرفته و امروز با هم‌افزایی دستگاه‌ها و حمایت جدی دولت می‌تواند به یکی از پیشران‌های توسعه اقتصادی و اجتماعی استان تبدیل شود.

علی اصغر طهماسبی در بازدید وزیر میراث فرهنگی از موزه روستایی قرق اظهار کرد: این جشنواره به‌عنوان بزرگ‌ترین رخداد فرهنگی، قومی و مذهبی ملی و بین‌المللی، فرصت ارزشمندی برای معرفی هویت فرهنگی، تنوع قومی و ظرفیت‌های گردشگری استان گلستان به شمار می‌رود و می‌تواند نقش مهمی در رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال ایفا کند.

استاندار گلستان افزود: هم‌زمان با برگزاری این رویداد فرهنگی، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به استان سفر کرد و به همراه هیئت همراه و مجمع نمایندگان استان، بازدیدهایی از پارک جنگلی قرق و پارک‌ موزه انجام شد و در این بازدیدها، طرح جامع و مطالعاتی بوم‌گردی استان گلستان به وسعت ۶۵۰ هکتار از اراضی جنگلی قرق ارائه شد.

وی ادامه داد: این طرح که با رویکرد توسعه پایدار و حفظ منابع طبیعی تهیه شده، می‌تواند به‌عنوان یکی از پروژه‌های شاخص گردشگری استان مطرح شود و زمینه بهره‌برداری مناسب از ظرفیت‌های طبیعی استان را فراهم کند.

استاندار گلستان با اشاره به انجام مطالعات آمایش سرزمینی در سطح استان گفت: این مطالعات نه‌تنها در شهر گرگان، بلکه در تمامی جنگل‌های کاری استان، از ورودی تا خروجی استان، در حال انجام است و تلاش شده است تا بر اساس داده‌های علمی و کارشناسی، مسیر توسعه گردشگری استان مشخص شود.

وی بیان کرد: استان گلستان از نظر تنوع اقلیمی در جایگاه ویژه‌ای قرار دارد، به‌گونه‌ای که به‌صورت هم‌زمان دارای چهار اقلیم شامل اقتصاد دریا محور و سواحل دریای خزر، جنگل‌های هیرکانی، دشت‌های شمالی و مناطق شاخصی همچون ترکمن‌صحرا است و کمتر استانی در کشور از چنین تنوعی برخوردار است.

استاندار گلستان افزود: علاوه بر تنوع اقلیمی، تنوع اقوام و مذاهب در استان گلستان یکی دیگر از مزیت‌های رقابتی استان در حوزه گردشگری به شمار می‌رود و این ویژگی می‌تواند زمینه‌ساز توسعه گردشگری فرهنگی، مذهبی و قومی در سطح ملی و بین‌المللی باشد.

وی با تأکید بر اینکه گردشگری گلستان نیازمند نگاه ملی است، گفت: با همراهی نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی، حمایت وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و توجه دولت، به‌ویژه در چارچوب دولت وفاق ملی، می‌توان عقب‌ماندگی‌های این حوزه را جبران کرد.

استاندار گلستان خاطرنشان کرد: هدف‌گذاری اصلی مدیریت استان، تبدیل گردشگری به یکی از پیشران‌های توسعه اقتصادی و اجتماعی گلستان است و در این مسیر، مشارکت مردم، سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و دستگاه‌های اجرایی نقش تعیین‌کننده‌ای دارد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد تا با هم‌افزایی ایجاد شده و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود، در آینده‌ای نزدیک شاهد تحولات مثبت و ماندگار در حوزه گردشگری استان گلستان باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha