در این مراسم که سهشنبه ۲۵ آذر با حضور محمدجواد کولیوند -استاندار سمنان-، حجتالاسلام والمسلمین مطیعی- نماینده ولیفقیه در استان-، علیرضا نوچه ناسار- فرماندار شهرستان دامغان-، حجتالاسلام والمسلمین رستمیان -امام جمعه دامغان-، علیزاده برمی -نماینده مردم شهرستان دامغان در مجلس شورای اسلامی- و جمعی از فرماندهان نظامی و انتظامی و مردم مؤمن و انقلابی دامغان برگزار شد، با پیکر این عالم ربانی وداع شد.
پیکر آیتالله سید محمد شاهچراغی (ره)، نماینده سابق ولیفقیه در استان سمنان، برای تدفین در روستای حسنآباد، به زادگاه این روحانی مجاهد و انقلابی منتقل شد.
آیین خاکسپاری این عالم ربانی در حسن آباد دامغان نیز دقایقی قبل با حضور مسئولان کشوری و استانی آغاز شده است.

سیدمحمد شاهچراغی بعد از گذراندن تحصیلات ابتدایی در روستای فرات، در سن ۱۵ سالگی و به پیشنهاد برادر بزرگش، مرحوم حجت الاسلام و المسلمین سید طاهر شاهچراغی، راهی حوزه علمیه دامغان شد.
وی پس از شش سال تحصیل در حوزه علمیه دامغان، به قم مهاجرت و تا ۱۷ سال در این شهر به تحصیل پرداخت.
شاهچراغی سپس برای تبلیغ راهی نائین یزد شد و در سال ۱۳۵۱ برای ادامه تبلیغ با دعوت آیتالله عالمی و نصیری از روحانیون برجسته سمنان، وارد این شهر شد و تا آخر عمر پربرکتش در این شهر ماند.
آیت الله شاهچراغی در سال ۱۳۵۸ به عنوان امام جمعه شهر مهدیشهر منصوب و به مدت ۲۲ سال در همین منصب ماند تا اینکه در دی ماه سال ۱۳۸۰ از سوی رهبری فرزانه انقلاب به عنوان نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان منصوب میشود.
وی که به مدت ۲۰ سال نیز در امامت جمعه سمنان خدمت کرد، در همیت بازه زمانی برای دو دوره و در مجالس چهارم و پنجم خبرگان رهبری به عنوان نماینده مردم استان انتخاب شد.

نتهای پیام


نظرات