• چهارشنبه / ۲۶ آذر ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۶
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404092617447
  • خبرنگار : 50046

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مطرح کرد

حفظ و ارتقای کیفیت ژل رویال از دغدغه‌های زنبورداران خراسان شمالی

حفظ و ارتقای کیفیت ژل رویال از دغدغه‌های زنبورداران خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: حفظ و ارتقای کیفیت ژل رویال از دغدغه های زنبورداران این استان است.

محمد محمدزاده در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: سطح مراتع خراسان شمالی یک میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار است و استان از مساحت قابل قبولی از جنگل برخوردار است. بنابراین زنبورداری یکی از پتانسیل های تولید در استان است.

وی افزود: این استان دارای ۱۸۰۰ نفر زنبوردار و ۱۴۲ هزار کلونی زنبورعسل است و میزان تولید ژل رویال ۲۱۸ کیلوگرم است.

وی تاکید کرد: زنبورداران استان باید از تک محصولی خارج شوند و به سوی تولید سایر محصولات زنبورعسل همچون ژل رویال، زهر زنبورعسل و ... بروند.

محمدزاده ادامه داد: در استان به دنبال آن هستیم تا زنجیره زنبورعسل را در استان تکمیل کنیم. ارائه تسهیلات به زنبورداران برای تکمیل زنجیره عسل از جمله اقداماتی است که انجام می دهیم.

این مقام‌ مسئول خاطرنشان کرد: خشکسالی اثر خیلی زیادی بر زنبورداران از سال گذشته تاکنون گذاشته است. بر اثر خشکسالی میزان تولید دانه های روغنی که زنبورعسل از آن تغذیه می کند در استان کاهش داده است.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha