• چهارشنبه / ۲۶ آذر ۱۴۰۴ / ۱۸:۱۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404092617909
  • خبرنگار : 71457

انتقاد الازهر از حکم اعدام بیماران سرطانی غزه از سوی اسرائیل

انتقاد الازهر از حکم اعدام بیماران سرطانی غزه از سوی اسرائیل

الأزهر در بیانیه‌ای اسرائیل را به دلیل ممانعت از درمان بیماران غزه مورد حمله قرار داده و هشدار داد: «یک ساعت، کودکان غزه را از مرگ جدا می‌کند.»

به گزارش ایسنا، الازهر مصر روز چهارشنبه در بیانیه‌ای که از سوی «دیده‌بان مبارزه با افراط‌گرایی» این نهاد صادر شد، با اشاره به تداوم فاجعه انسانی در نوار غزه، تأکید کرد که کودکان سرطانی این منطقه به دلیل ممانعت مقامات اشغالگر اسرائیل از دسترسی آن‌ها به درمان‌های نجات‌بخش، با سرنوشتی فاجعه‌بار روبرو هستند.

به نقل از روسیا الیوم، دیده‌بان الازهر در بیانیه خود تصریح کرد: «از زمان آغاز تجاوز، مقامات اشغالگر مانع خروج بیماران با وضعیت وخیم از غزه برای درمان در بیمارستان‌های کرانه باختری و قدس شده‌اند؛ بیمارستان‌هایی که تنها یک ساعت فاصله دارند.»

این نهاد با تأکید بر اینکه «لجاجت اسرائیل رنج بیماران سرطانی در نوار غزه را تشدید کرده است»، افزود: این وضعیت به ویژه پس از خارج شدن بیمارستان‌های تخصصی اروپایی و ترکی از چرخه خدمات‌رسانی، هزاران بیمار سرطانی را بدون هیچ درمانی رها کرده است.

دیده‌بان الازهر به موارد مرگ و میر تأسف‌بار اشاره کرد؛ از جمله کودک شش ساله‌ای به نام «غزال» مبتلا به لوسمی حاد، «هیّا» مبتلا به سرطان کلیه، و «یوسف» دوازده ساله مبتلا به لنفوم سینه. این بیانیه افزود: «همه آن‌ها پس از رنجی شدید جان باختند، در حالی که وضعیتشان در صورت اجازه دسترسی به بیمارستان‌های فلسطینی که تنها ده‌ها کیلومتر فاصله دارند، کاملاً قابل بهبودی بود. این لجاجت اشغالگران عملاً حکم اعدام برای این کودکان است.»

این نهاد همچنین یادآور شد که «بیش از ۱۶,۰۰۰ نفر از بیماران سرطانی، مجروحان و کسانی که از بیماری‌های وخیم رنج می‌برند، نیازمند خروج فوری از غزه برای درمان هستند. سریع‌ترین راه نجات آن‌ها، اجازه دادن به بیمارستان‌های فلسطینی در کرانه باختری و قدس برای پذیرش این بیماران است؛ با این وجود، اشغالگران با این امر مخالفت می‌کنند.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha