ابوالفضل صفدری در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: با تلاش راهداران نطنزی کلیه محورهای مواصلاتی شهرستان نطنز باز است.
وی افزود: با ورود سامانه قدرتمند بارشی به منطقه در ۴۸ ساعت گذشته کلیه راهداران شهرستان نطنز در حال خدمت رسانی به مردم هستند.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای نطنز بیان کرد: بیش از ۱۳ گروه از راهداران مشغول نمکپاشی، شنپاشی و بازگشایی محورهای برف گرفته شهرستان نطنز هستند.
صفدری تصریح کرد: از آنجایی که بارش برف در روستاهای بخش مرکزی شهرستان نطنز بیشتر بوده تمرکز برفروبی روی این نقاط قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: محورهای مواصلاتی باز بوده، اما به دلیل بارش برف که اولین برف زمستانی است مسیرها مقداری لغزندگی دارد که باید با احتیاط رانندگی کرد.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای نطنز گفت: تاکنون بیش از ۱۱۰ تن شن و نمک برای بازگشایی مسیرها استفاده شده است.
انتهای پیام


نظرات