مترجم: محیا ذوالفقاری / تدوینگر: مریم غلامی
ویدیو/ افسانه پاستا و واقعیت فقر؛ چهره پنهان غذای ایتالیایی
ایتالیا با ثبت آشپزی خود در فهرست میراث ناملموس یونسکو، جشنی ملی برپا کرد، اما واقعیتِ پشت این افتخار متفاوت است. آنچه جهان از غذای ایتالیایی میشناسد، ادامه سنتی کهن و واقعی نیست، بلکه میتوان آن را بیشتر ساخته قرن بیستم برای گردشگران دانست.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.


نظرات