به گزارش ایسنا، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه روز پنجشنبه در یک نشست خبری در مسکو گفت که اوکراین نیروهای ذخیره خود را به این منطقه اعزام کرده تا سفر اخیر «ولودیمیر زلنسکی» رئیسجمهور اوکراین به این شهر را «صحنهسازی» کند.
به نوشته خبرگزاری آناتولی، زاخارووا گفت: «کوپیانسک آزادشده همچنان تحت کنترل نیروهای مسلح روسیه بوده و باقی خواهد ماند.»
به گفته سخنگوی وزارت خارجه روسیه، هدف از این اقدام، نشان دادن توانایی کییف در مقاومت در میدان نبرد به رهبران اروپایی پیش از دیدار زلنسکی در بروکسل بوده است.
وی این اظهارات را در واکنش به عکسی که «ولودیمیر زلنسکی» رئیسجمهور اوکراین مدعی شده بود از کوپیانسک گرفته شده، بیان کرد.
زاخارووا افزود: «تلاشهای کییف که از ابتدا محکوم به شکست بود، برای شکستن خطوط دفاعی دفع شده و دشمن متحمل تلفات سنگین انسانی و تجهیزاتی گشت.»
اوکراین روز چهارشنبه اعلام کرده بود که نیروهایش کنترل نزدیک به ۹۰ درصد از کوپیانسک را دوباره به دست گرفتهاند. «اولکساندر سیرسکی» فرمانده کل نیروهای مسلح اوکراین در تلگرام نوشته بود که نیروهای این کشور با انجام عملیاتهای فعال، «روسها را از کوپیانسک عقب راندهاند.»
انتهای پیام


نظرات