سید محمد جواد میرجلیلی، در تشریح جزئیات این خبر گفت: در حادثه اول که شب گذشته ۲۷ آذر، ساعت ۲۳:۳۶ روی داد، تماسی مبنی بر مسمومیت سه نفر در پی استفاده از ذغال برای گرم شدن در یکی از روستاهای توابع شهرستان تفت دریافت شد.
وی افزود: بلافاصله آمبولانس به محل حادثه اعزام شد و افراد دچار مسمومیت توسط کارشناسان اورژانس ۱۱۵ در محل حادثه درمان شدند.
میرجلیلی در ادامه گفت: در حادثه دوم که ۲۸ آذرماه ۱۴۰۴ ساعت ۶:۰۲ صبح اتفاق افتاد، پنج نفر در منطقه بلوار مدرس شهر یزد دچار مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن شدند که این افراد پس از انجام اقدامات درمانی اولیه جهت ادامه درمان به بیمارستان منتقل شدند.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان اورژانس یزد در روز جمعه ۲۹ آذر، از ابتدای مهرماه سال جاری تاکنون ۳۲ نفر دچار مسمومیت با گاز مونوکسید کربن شدند که از این تعداد سه نفر فوت گردیدند.
انتهای پیام


نظرات