• جمعه / ۲۸ آذر ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404092818842
  • خبرنگار : 71516

بیانیه سفارت آمریکا در لبنان درباره نشست کمیته ناظر بر آتش‌بس

بیانیه سفارت آمریکا در لبنان درباره نشست کمیته ناظر بر آتش‌بس

کمیته فنی نظامی لبنان پانزدهمین جلسه خود را در الناقوره برگزار و بر اهمیت تقویت توانایی‌های ارتش لبنان و پیشرفت موازی در مسیرهای امنیتی و اقتصادی برای حمایت از ثبات تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، سفارت آمریکا در لبنان روز جمعه اعلام کرد که شرکت‌کنندگان نظامی در نشست سازوکار نظارت بر آتش‌بس بین لبنان و اسرائیل، آخرین تحولات عملیاتی را با محوریت تقویت همکاری نظامی بین دو طرف، با بررسی راه‌های افزایش سطح هماهنگی، ارائه کردند.

بر اساس بیانیه سفارت ایالات متحده، شرکت‌کنندگان در پانزدهمین نشست این سازوکار در الناقوره توافق کردند که تقویت قابلیت‌های نیروهای مسلح لبنان، به عنوان ضامن امنیت در منطقه جنوبی لیطانی، برای موفقیت این تلاش‌ها ضروری است.

در این بیانیه آمده است که شرکت‌کنندگان غیرنظامی در مورد راه‌های ایجاد شرایط مناسب برای بازگشت امن ساکنان به خانه‌هایشان، پیشبرد تلاش‌های بازسازی و رسیدگی به اولویت‌های اقتصادی بحث و گفت‌وگو کردند. آنها تأکید کردند که «دستیابی به پیشرفت سیاسی و اقتصادی پایدار همچنان برای تثبیت دستاوردهای امنیتی و ایجاد پایه‌های صلح پایدار ضروری است.»

شرکت‌کنندگان همچنین تأکید کردند که «پیشرفت در هر دو مسیر امنیتی و سیاسی همچنان مکمل و برای تضمین ثبات و رفاه بلندمدت ضروری است» و در عین حال «چشم‌انتظار دور بعدی جلسات دوره‌ای برنامه‌ریزی شده برای سال ۲۰۲۶» هستند.

از سوی دیگر، خبرنگار المیادین در جنوب لبنان گزارش داد که «هیئت لبنانی درخواست‌هایی را به این مکانیسم ارائه داد که خواستار توقف تخلفات اسرائیل شد که مانع عملیات ارتش می‌شود.»

به گفته این خبرنگار، پیش از جلسه کمیته مکانیسم، یک بالگرد اسرائیلی یک نارنجک صوتی را در نزدیکی ماهیگیران در شهر الناقوره پرتاب کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha