• شنبه / ۲۹ آذر ۱۴۰۴ / ۰۰:۱۲
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404092919027
  • خبرنگار : 50673

حضور میدانی بیش از ۶۰۰ گروه جهادی بسیج هرمزگان در مناطق آسیب‌دیده از بارندگی

حضور میدانی بیش از ۶۰۰ گروه جهادی بسیج هرمزگان در مناطق آسیب‌دیده از بارندگی

ایسنا/هرمزگان فرمانده سپاه امام سجاد(ع) هرمزگان از حضور گسترده و میدانی گروه‌های جهادی بسیج در کنار مردم مناطق آسیب‌دیده از بارندگی‌ها و آب‌گرفتگی‌های اخیر خبر داد.

سرهنگ پاسدار حسن صنعتکاران شامگاه جمعه ۲۸ آذر در حاشیه بازدید از مناطق سیل زده سطح استان هرمزگان اظهار کرد: هم‌زمان با آغاز نزولات آسمانی و بروز آب‌گرفتگی در برخی محلات شهری و روستاها، گروه‌های جهادی بسیج به‌صورت فوری وارد میدان شدند و با روحیه ایثار و مسئولیت‌پذیری در کنار مردم حضور یافتند.

وی افزود: بیش از ۲۵۰ گروه جهادی در بندرعباس و در مجموع بیش از ۶۰۰ گروه جهادی در سطح استان هرمزگان ساماندهی شده‌اند که مأموریت اصلی آن‌ها امدادرسانی، مهار آب‌گرفتگی‌ها، اسکان موقت، نصب چادر، تخلیه آب منازل و کاهش خسارات وارده به مردم بوده است.

فرمانده سپاه امام سجاد(ع) ادامه داد: بسیجیان جهادگر با استفاده از تجهیزات امدادی از جمله کف‌کش، گونی شن و سایر ابزارهای تخصصی، موفق شدند آب‌گرفتگی در محلاتی نظیر کمربندی، دوهزار، چاهستانی‌ها، آبشور، چهچکور و شماری از روستاهای اطراف بندرعباس را کنترل و مهار کنند.

صنعتکاران با اشاره به اقدامات حمایتی انجام‌شده خاطرنشان کرد: در راستای کمک به خانواده‌های آسیب‌دیده، بیش از ۱۰ هزار مترمربع پلاستیک برای پوشش اضطراری سقف منازل در اختیار گروه‌های جهادی قرار گرفته است و هم‌اکنون نیز فرآیند ثبت‌نام خانوارهای نیازمند ترمیم سقف و ایزوگام منازل در حال انجام است تا عملیات بازسازی در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شود.

وی با تأکید بر تداوم خدمت‌رسانی افزود: با توجه به پیش‌بینی ادامه بارندگی‌ها، گروه‌های جهادی بسیج تا رفع کامل مشکلات و بازگشت شرایط عادی در کنار مردم خواهند ماند و خدمات‌رسانی بدون وقفه ادامه دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سپاه امام سجاد(ع)، در روز شنبه ۲۹ آذر، صنعتکاران در پایان تصریح کرد: حضور به‌موقع و جهادی بسیجیان بار دیگر نشان داد که این نیروهای مردمی در شرایط سخت، با تمام توان برای کاهش آلام مردم و خدمت خالصانه وارد میدان می‌شوند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha