سرهنگ عادل منیر ۲۹ آذر در مراسم آغاز اجرای رزمایش ترافیکی زمستان سال ۱۴۰۴ با اشاره به اینکه رزمایش ترافیکی زمستان همزمان با سراسر کشور از ۲۶ آذر آغاز و تا ۲۰ اسفند ماه ادامه و اجرا خواهد شد؛ درباره اهداف مهم اجرای این رزمایش گفت: تامین آرامش سفر، تسهیل و ارتقاء ایمنی عبور و مرور، افزایش ایمنی وسایط نقلیه در محورهای مواصلاتی استان اردبیل به هنگام تغییرات وضعیت جوی و بارش برف و کولاک و مدیریت سوانح ترافیکی با همکاری و هماهنگی سازمان های دخیل در امر ترافیک، پیشگیری از بروز شرایط بحرانی و کاهش آمار تصادفات و تلفات رانندگی از اهداف مهم اجرای رزمایش ترافیکی زمستان سال ۱۴۰۴ است.
جانشین فرمانده انتظامی استان اردبیل، نقش آفرینی مسئولانه و متعهدانه، همدلی، هم افزایی، مشارکت و انسجام سازمان های دخیل در امر ترافیک را ضامن اجرای موفق رزمایش ترافیکی زمستان که بستر را برای خدمات رسانی شایسته به رانندگان و مسافران و ارتقای ایمنی عبور و مرور فراهم می کند عنوان کرد و افزود: مردم و مسافران با دلگرمی به حضور پلیس و سازمان های امدادی و خدماتی در شرایط جوی برف و کولاک و یخبندان اقدام به سفر کرده و این حضور را قوت قبلی برای خود می دانند.
سرهنگ منیر خدمات رسانی به مردم در شرایط جوی و سرمای طاقت فرسای فصل زمستان را کاری بسیار مقدس و مصداق مجاهدت در راه خدا دانست و افزود: افزایش حضور محسوس ماموران پلیس راه، فعالیت مستمر و مؤثر تیم های گشت در محورهای مواصلاتی، هماهنگی و همکاری لازم با سازمان های دخیل در امر ترافیک جهت جلوگیری از انسداد معابر، استفاده حداکثری از امکانات تحت اختیار برای پوشش تمامی محورهای کوهستانی و برف گیر، مشارکت در اجرای عملیات امداد و نجات و یاری رساندن به مسافران و رانندگان گرفتار در برف و کولاک، روانسازی ترافیک و اطلاع رسانی به موقع وضعیت راه های استان در اولویت اقدامات این طرح قرار دارد.
وی کل تیم های نقش آفرین در رزمایش ترافیکی زمستان سال ۱۴۰۴ را روزانه ۳۱۲ تیم با ۹۵۰ نیرو اعلام و اظهار کرد: حضور فعال و به موقع واحدهای عملیاتی در زمان بارش برف و کولاک، اطلاع رسانی روزانه وضعیت جوی و تاکید بر ضرورت همراه داشتن تجهیزات ایمنی زمستانی و زنجیر چرخ از طریق صدا و سیما، حضور پررنگ واحدهای عملیاتی، همدلی، هم افزایی و مشارکت تمامی دستگاه ها و سازمان ها مورد تاکید و انتظار است.
سرهنگ منیر بر اهمیت و ضرورت توجه به توصیه های پلیس تاکید کرد و گفت: همراه داشتن تجهیزات ایمنی زمستانی از جمله زنجیر چرخ، جیره زمستانی، لباس گرم و پتو، پرهیز از سفرهای غیرضروری در شرایط نامساعد جوی، بازدید تجهیزات ایمنی خودرو قبل از عزیمت به سفر از جمله برف پاک کن، تجهیزات گرمایشی و لاستیک، توجه به توصیه های ایمنی ماموران پلیس راه در طول مسیر برای بستن زنجیر چرخ یا خودداری از رانندگی در ادامه مسیر در صورت مسدود بودن راه و پرهیز از عجله و شتاب بی مورد در زمان بارندگی و لغزندگی سطح راه ها از جمله توصیه های ایمنی پلیس برای رانندگی در فصل زمستان است.
جانشین فرمانده انتظامی استان اردبیل با بیان اینکه خداوند را به سبب توفیق خدمتگزاری به مردم ولایی ایران و متعهد به نظام اسلامی شاکریم، گفت: امیدوارم با همدلی و هم افزایی و هماهنگی، جاده های ایمن و بدون حادثهای را برای رانندگان و مسافران و مردم فراهم و لحظاتی آرام و سرشار از آرامش برای آنان رقم بزنیم.
انتهای پیام


نظرات