• شنبه / ۲۹ آذر ۱۴۰۴ / ۲۰:۱۰
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1404092919738
  • منبع : فدراسیون شطرنج

قهرمانی شطرنج‌بازان نوجوان در بلیتس جهان

قهرمانی شطرنج‌بازان نوجوان در بلیتس جهان

رامتین کاکاوند و روشا اکبری با درخشش در پیکارهای قهرمانی رده‌های سنی شطرنج جهان، عنوان قهرمانی بخش بلیتس را از آنِ خود کردند.

به گزارش ایسنا، در جریان رقابت‌های بلیتس پیکارهای قهرمانی رده‌های سنی جهان که به مدت دو روز در شهر آنتالیای ترکیه برگزار شد، رامتین کاکاوند در رده سنی زیر ۱۳ سال (آزاد) با کسب ۸ امتیاز از ۹ بازی به مقام قهرمانی دست یافت.

همچنین روشا اکبری در رده سنی زیر ۱۵ سال دختران با کسب ۷٫۵ امتیاز از ۹ بازی بالاتر از سایر رقبا ایستاد و عنوان قهرمانی جهان را از آن خود کرد.

این رقابت‌ها از روز گذشته (جمعه، ۲۸ آذر) آغاز شده بود و امروز (شنبه، ۲۹ آذر) با برگزاری دیدارهای پایانی به اتمام رسید.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha