• یکشنبه / ۳۰ آذر ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۱
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404093020035
  • خبرنگار : 71234

نماینده ازنا: نباید در برابر تخریب قوه قضائیه، مجلس و سپاه سکوت کرد

نماینده ازنا: نباید در برابر تخریب قوه قضائیه، مجلس و سپاه سکوت کرد

نماینده دورود و ازنا در مجلس گفت: چهره قوه قضائیه و فرماندهان سپاه و مجلس تخریب می‌شود، اما سکوت می‌شود که این سکوت خودزنی است. وقتی از تریبون داخلی اینگونه اظهارنظر می‌شود، نیازی به حمله تریبون‌های خارجی نیست.

به گزارش ایسنا، روح‌الله لک علی‌آبادی در جلسه علنی امروز (یکشنبه) در تذکری اظهار کرد: برخی افراد با استفاده از تریبون‌های مختلف، همسو با دشمنان و رسانه‌های معاند در حال تخریب چهره‌های افراد زحمتکش هستند.

وی ادامه داد: تخریب چهره رئیس قوه قضائیه یکی از این موارد بوده به ویژه که امروز قوه قضاییه در حال پرداختن به فسادهای کلان است. نمونه آن بانک آینده است. این کارهای مهم در حال انجام است، بعد افراد مورد تخریب قرار می گیرند و ترور شخصیت می‌شوند.

این نماینده مجلس اضافه کرد: از سوی دیگر شاهد تخریب چهره برخی فرماندهان سپاه هستیم که همه اینها آب به آسیاب دشمن ریختن است.

وی با تاکید بر اینکه رئیس مجلس باید از حقوق نمایندگان مجلس دفاع کند، گفت: امروز کارشناسانی به صداوسیما می آیند و مجلس را تخریب می‌کنند، چهره رئیس مجلس را در این رسانه مورد حمله قرار می‌دهند و مجلس را مقصر گرانی‌ها می‌دانند. رئیس مجلس نه به خاطر خود، بلکه به خاطر مجلس باید از حقوق نمایندگان دفاع کند و این سکوت جایز نیست.

لک علی‌آبادی ادامه داد: امروز متأسفانه چهره قوه قضائیه و فرماندهان سپاه و مجلس تخریب می‌شود، اما سکوت می‌شود که این سکوت خودزنی است. وقتی از تریبون داخلی اینگونه اظهارنظر می‌شود، نیازی به حمله تریبون‌های خارجی نیست.

وی با بیان اینکه گرانی پدر مردم را درآورده و یلدایی برای تبریک گفتن باقی نمانده است، گفت: با کالابرگ چرخ زندگی مردم نمی‌چرخد و مردم شرمنده خانواده خود هستند. فکر عاجلی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha