• یکشنبه / ۳۰ آذر ۱۴۰۴ / ۱۷:۲۶
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404093020439
  • خبرنگار : 71661

دستبرد به خانه ماکرون!

دستبرد به خانه ماکرون!

یک خدمتکار مسؤول نگهداری ظروف و اشیای نقره‌ای در کاخ الیزه به اتهام سرقت اقلام ارزشمند بازداشت شده است. ارزش این اقلام بین ۱۵ تا ۴۰ هزار یورو برآورد می‌شود و تحقیقات نشان می‌دهد اقلام سرقتی از فروشگاه‌های آنلاین سر درآورده‌اند.

به گزارش ایسنا، دادستانی پاریس اعلام کرد یک خدمتکار مسؤول نگهداری ظروف نقره‌ای در کاخ الیزه (اقامتگاه رسمی رئیس‌جمهور فرانسه) به همراه ۲ نفر دیگر تحت پیگرد قضایی قرار گرفته‌اند. این پرونده مربوط به سرقت ظروف و اشیای تزئینی متعلق به کاخ الیزه است که ارزش آن‌ها بین ۱۵ هزار تا ۴۰ هزار یورو برآورد شده است.

به گفته دادستانی، مسؤول ارشد پیشخدمت‌های کاخ الیزه متوجه ناپدید شدن مجموعه‌ای از ظروف و اشیای نقره‌ای شد. بسیاری از این اقلام توسط کارخانه «سور» تهیه شده بودند و برخی از قطعاتِ مفقودشده در سایت‌های فروش آنلاین شناسایی شدند.

پس از بررسی کارکنان کاخ، یکی از خدمتکاران مورد ظن قرار گرفت. ثبت و نگهداری اقلام توسط این فرد به گونه‌ای بوده که احتمال برنامه‌ریزی برای سرقت‌های آتی را تقویت می‌کرد.

تحقیقات نشان می‌دهد این فرد با مدیر یک شرکت فعال در فروش آنلاین اشیاء در ارتباط بوده است. مأموران در حساب کاربری مرتبط با وی در یک پلتفرم فروش آنلاین اقلامی را پیدا کردند که برای عموم قابل دسترس نیستند؛ از جمله بشقابی با مهر «نیروی هوایی فرانسه» و زیرسیگاری‌های منقوش به «سور».

در بازرسی‌ها حدود ۱۰۰ شیء در کمد شخصی متهم، خودروی وی و محل سکونتش کشف شد. اقلام به‌دست‌آمده شامل قابلمه‌های مسی، ظروف چینی سوور، یک مجسمه رنه لالیک و جام‌های شامپاین با نشان باکرات بوده است.

بر اساس این گزارش، ۲ نفر روز سه‌شنبه بازداشت شدند. پلیس همچنین فردی را که اموال سرقتی را خریده، شناسایی کرده است. اقلام کشف‌شده به کاخ الیزه بازگردانده شدند.

سه متهم روز پنجشنبه در دادگاه حاضر شدند و با اتهام «سرقت مشترک اموال منقول ثبت‌شده به‌عنوان میراث ملی» روبه‌رو هستند؛ جرمی که می‌تواند تا ۱۰ سال زندان و جریمه‌ای ۱۵۰ هزار یورویی به همراه داشته باشد. این افراد همچنین با اتهام «معامله تشدیدشده اموال مسروقه» مواجه هستند.

محاکمه به تاریخ ۲۶ فوریه موکول شده و متهمان تحت نظارت قضایی قرار گرفته‌اند. آن‌ها از تماس با یکدیگر، حضور در محل‌های عرضه اجناس و ادامه فعالیت حرفه‌ای خود منع شده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha