• دوشنبه / ۱ دی ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۸
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1404100100099
  • خبرنگار : 90089

نماینده پیشین مجلس: راهکار اصلی نجات کشور حضور مدیران توانمند است

نماینده پیشین مجلس: راهکار اصلی نجات کشور حضور مدیران توانمند است

نماینده مردم آباده در مجلس هشتم گفت: راهکار اصلی برای نجات کشور از وضعیت کنونی حضور مدیران کارآمد و توانمند در بخش‌های مختلف کشور است تا بتوانند تحول ایجاد کنند و کشور را از مشکلات اقتصادی و مدیریتی عبور دهند.

حجت‌الاسلام داوود محمدجانی در گفت‌وگو با ایسنا، یکی از راه‌های قوی کردن کشور را انتصاب مدیران توانمند برای حل مشکلات کشور دانست و گفت: مدیران قوی می‌توانند هر مجموعه‌ای را به سمت قدرت و کارآمدی سوق دهند، چه در حوزه اقتصادی و چه در دیگر زمینه‌ها. متأسفانه مشکلات عمده ما اکنون اقتصادی است و نیاز داریم که مدیران کارآمد و توانمند هدایت امور را بر عهده بگیرند. منظور من از مدیران قوی، افرادی هستند که در گذشته توانمند بوده‌اند و به هر دلیلی گوشه‌نشین شده‌اند، نه افرادی که تخلفات یا مسائل مشابه داشته‌اند. سپردن امور به انسان‌های کاردان، راهکار اصلی برای مدیریت مؤثر و ایجاد تحول در کشور است.

عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی مجلس هشتم با اشاره به توصیه‌ها و رهنمودهای مقام معظم رهبری در پیشبرد امور کشور گفت: متأسفانه اغلب سخنان و پیشنهادات ارزشمند مقام معظم رهبری در زمینه‌های مختلف بر زمین مانده است. شعارها و توصیه‌هایی که ایشان در سال‌های مختلف ارائه کرده‌اند، اگر در دولت، مجلس و دیگر نهادها مورد توجه قرار نگیرد صرفا در حد شعار باقی می‌ماند. نمونه بارز آن، بحث اقتصاد مقاومتی است که رمز موفقیت کشور در شرایط فعلی ما محسوب می‌شود، اما متأسفانه بسیاری از اقدامات در این حوزه هنوز اجرایی نشده است.

وی افزود: مدیران کارآمد معجزه ایجاد می‌کنند یعنی فرد توانمند می‌تواند از حداقل امکانات، حداکثر استفاده را ببرد و منابع اقتصادی فراوان کشور را به نحوی مدیریت کند که مشکلات پشت سر گذاشته شود و تحول واقعی ایجاد شود به عنوان مثال اگر در حوزه گمرکات مدیران قوی حضور داشته باشند، ایجاد مجوزهای واردات و صادرات سریع‌تر و با کیفیت بهتری انجام می‌شود و بخش‌های مرتبط مانند وزارت جهاد کشاورزی نیز می‌توانند به خوبی نظارت و مدیریت کنند.

محمدجانی با اشاره به چالش‌ها و مشکلات بخش کشاورزی و تامین مواد غذایی کشور گفت: مشکلات کنونی نهادهای دامی و کشاورزی ناشی از سوء مدیریت مسئولان است. اگر من به جای رئیس‌جمهور بودم، در اولین فرصت یک وزیر توانمند برای وزارت جهاد کشاورزی منصوب می‌کردم و زیرمجموعه‌های کارآمدی در آن حوزه ایجاد می‌کردم. نتیجه این اقدام، تحولی چشمگیر در تأمین مواد غذایی و مایحتاج مردم بود.

به گفته نماینده مردم آباده در مجلس هشتم، مشکلات مشابه در دیگر بخش‌ها، مانند وزارت نیرو و ناترازی‌ها نیز با حضور مدیران توانمند قابل حل است.

عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی مجلس هشتم افزود: برنامه‌ریزی دقیق و اجرای درست وظایف، همان چیزی است که مقام معظم رهبری بر آن تأکید داشته‌اند و رضایت ایشان را جلب می‌کند. در مقابل، افرادی که منافع گروهی خود را دنبال می‌کنند یا نفوذی هستند و می‌خواهند منافع دشمن را تأمین کنند، به راحتی شناسایی شده و جای خود را به مدیران توانمند خواهند داد.

وی در پایان بار دیگر، راهکار اصلی برای نجات کشور از وضعیت کنونی را حضور مدیران کارآمد و توانمند در بخش‌های مختلف دانست تا بتوانند تحول ایجاد کنند و کشور را از مشکلات اقتصادی و مدیریتی عبور دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha