• دوشنبه / ۱ دی ۱۴۰۴ / ۱۵:۵۱
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1404100100463
  • خبرنگار : 50552

از کشف ۱۵۰ فقره کلاهبرداری تا کشف دخانیات قاچاق در قزوین

از کشف ۱۵۰ فقره کلاهبرداری تا کشف دخانیات قاچاق در قزوین

ایسنا/قزوین مأموران پلیس در استان قزوین طی عملیات‌های جداگانه موفق به کشف ۱۵۰ فقره کلاهبرداری با ترفند دریافت وام، کشف نوشابه‌های انرژی‌زای قاچاق از یک تاکسی و کشف دخانیات قاچاق از دو واحد عرضه دخانیات شدند.

سرهنگ علی‌اصغر جمالی، جانشین فرمانده انتظامی استان قزوین اظهار کرد: در پی شکایت شهروندانی از استان‌های قزوین و زنجان مبنی بر اینکه فردی به بهانه دریافت وام بانکی اقدام به کلاهبرداری از آن‌ها کرده است، رسیدگی به موضوع در دستور کار مأموران اداره جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
 
وی افزود: در تحقیقات اولیه پلیس از مالباختگان مشخص شد متهم که خانمی ۴۵ ساله است با معرفی خود به‌عنوان فردی با نفوذ در بانک مرکزی و دستگاه‌های اجرایی، اقدام به جلب اعتماد شهروندان کرده و برای دریافت وام مبلغی به‌عنوان کارمزد از آنان دریافت کرده است.
 
جانشین فرمانده انتظامی استان قزوین با بیان اینکه این فرد به تعدادی از شرکت‌ها در استان‌های قزوین و زنجان مراجعه و آمادگی خود را برای دریافت وام‌های کلان برای کارگران مطرح و از آنان نیز کلاهبرداری کرده است، خاطرنشان کرد: پس از انجام اقدامات پلیسی و تحقیقات فنی و تخصصی، مخفیگاه متهم در شهر مهرگان شناسایی و با انجام هماهنگی‌های قضائی در اقدامی غافلگیرانه دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل شد.

جمالی گفت: در تحقیقات پلیس و مواجهه حضوری با مالباختگان، متهم تاکنون به ۱۵۰ فقره کلاهبرداری به مبلغ بیش از ۵۰ میلیارد ریال به همین شیوه و شگرد اعتراف کرده است که به شهروندان توصیه می‌کنیم تا برای دریافت وام فقط به بانک‌های عامل مراجعه کرده و از اعتماد به شرکت‌ها و افراد واسطه خودداری کنند. چنانچه با این شیوه و شگرد مورد کلاهبرداری قرار گرفته‌اند به پلیس آگاهی استان قزوین مراجعه کنند.

کشف نوشابه‌های انرژی‌زای قاچاق از یک تاکسی
 
سرهنگ بهروز لامعی، فرمانده انتظامی شهرستان قزوین اظهار کرد: در راستای مبارزه همه جانبه با پدیده شوم قاچاق، مأموران انتظامی کلانتری ۲۱ محمودآباد حین کنترل خودروهای عبوری در آزادراه قزوین_تهران به یک دستگاه خودروی سواری تاکسی مشکوک شده و برای بررسی بیشتر دستور توقف آن را صادر کردند.
 
وی افزود: مأموران پس از توقف خودرو و در بازرسی به عمل آمده از آن، تعداد ۱۷۸ قوطی نوشابه انرژی‌زای قاچاق که فاقد هر گونه مجوز مثبته گمرکی بود، کشف و یک نفر را در این خصوص دستگیر کردند.
 
فرمانده انتظامی شهرستان قزوین با بیان اینکه ارزش ریالی کالای قاچاق کشف شده برابر نظر کارشناسان مربوطه بالغ بر ۱۷۸ میلیون ریال برآورد شده است، خاطرنشان کرد: متهم پس از تشکیل پرونده مقدماتی به مراجع قضایی معرفی شد.

کشف دخانیات قاچاق از ۲ واحد عرضه دخانیات
 
سرهنگ علیرضا محمدی، مسئول پلیس امنیت اقتصادی استان قزوین اظهار کرد: مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان با بررسی‌های دقیق خود از فعالیت دو واحد صنفی در زمینه خرید و فروش دخانیات قاچاق مطلع شده و بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
 
 وی افزود: مأموران پس از کسب اطلاعات لازم و انجام هماهنگی با مرجع قضائی از  این واحدهای صنفی بازدید کردند که در نتیجه ۱۱۰۰ نخ سیگار و ۳۵۰ بسته تنباکو، ۱۱۰ عدد سیگار الکترونیکی و ۱۳۰ عدد مایع ویپ قاچاق کشف شد.
 
به گزارش ایسنا، بنا بر اعلام روابط عمومی نیروی انتظامی استان قزوین، مسئول پلیس امنیت اقتصادی استان با اعلام اینکه بنا بر نظر کارشناسان مربوطه ارزش کالاهای قاچاق کشف شده، سه میلیارد و ۵۲۰ میلیون ریال است، تأکید کرد: در این خصوص برای متصدیان متخلف این واحدهای صنفی پرونده تشکیل و تحت رسیدگی قانونی قرار گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha