• سه‌شنبه / ۲ دی ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۹
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404100200835
  • خبرنگار : 50037

کارشناس هواشناسی استان خبر داد

بارش‌های پراکنده و خفیف برف از فردا صبح در همدان

بارش‌های پراکنده و خفیف برف از فردا صبح در همدان

ایسنا/همدان کارشناس هواشناسی استان همدان از بارش‌های پراکنده و خفیف برف از صبح چهارشنبه سوم دی در همدان خبر داد.

محمدحسن باقری شکیب در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: احتمال اینکه بارش‌های پراکنده و خفیف برف در برخی از نقاط استان و به‌ویژه مناطق شمالی استان را برای صبح فردا چهارشنبه سوم دی داشته باشیم، دور از انتظار نیست.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به آخرین خروجی مدل‌های پیش‌یابی هواشناسی آسمان استان طی امروز سه‌شنبه دوم دی عمدتاً قسمتی ابری بوده و از اواخر امشب و صبح فردا سوم دی افزایش ابر را در آسمان استان خواهیم داشت.

باقری‌شکیب با بیان اینکه از فردا بعدازظهر به بعد مجدد آسمان استان صاف تا کمی ابری خواهد بود، تصریح کرد: از نظر دمایی برای امشب با توجه به افزایش ابر، دماهای کمینه دو سه درجه در اکثر نقاط استان افزایش خواهد داشت.

کارشناس هواشناسی استان همدان با اشاره به اینکه روز گذشته بیشینه دما از ملایر با ۱۰ درجه سانتیگراد و صبح امروز دمای کمینه از ایستگاه هواشناسی کرفس درگزین با منفی ۱۰ درجه سانتیگراد گزارش شده است، یادآور شد: دمای هوای همدان طی ۲۴ ساعت گذشته بین ۶ و منفی هفت درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۳:۳۸

اگر. راست می گویند. خوب ابرها ی. استان همدان. را. بارور کنند. تا ببینیم که راست می گویید