• سه‌شنبه / ۲ دی ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۷
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404100201057
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

عیادت رئیس دانشگاه تبریز از دانشجوی مصدوم این دانشگاه

عیادت رئیس دانشگاه تبریز از دانشجوی مصدوم این دانشگاه

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه تبریز، روز سه شنبه دوم دی، با حضور در بیمارستان امام رضا(ع)، از دانشجوی دانشگاه تبریز که روز گذشته در پی حمله سگ‌های ولگرد در محوطه دانشگاه دچار حادثه شده بود، عیادت و از نزدیک در جریان روند درمان وی قرار گرفت

محمدتقی اعلمی به همراهی چند نفر از مدیران دانشگاه و رئیس بیمارستان امام رضا (ع) تبریز از این دانشجو عیادت کرد و پزشکان معالج دانشجوی آسیب دیده، رییس دانشگاه تبریز را در جریان آخرین اقدامات انجام شده جهت بهبود وضعیت این دانشجو قرار دادند.

این حادثه ناگوار روز گذشته برای یکی از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی برق رخ داد. رئیس دانشگاه در این دیدار ضمن گفت‌وگو با کادر درمان، از تلاش‌های صورت‌گرفته برای رسیدگی به وضعیت این دانشجو قدردانی کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، در روز سه‌شنبه ۲ دی، بنابر اعلام پزشک معالج، خوشبختانه آسیب جدی به این دانشجو وارد نشده و وضعیت عمومی وی مساعد و رضایت‌بخش گزارش شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha