• چهارشنبه / ۳ دی ۱۴۰۴ / ۰۹:۵۵
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1404100301604
  • خبرنگار : 71667

/لایحه بودجه 1405/

نرخ گازوئیل عرضه‌شده با کارت سوخت اضطراری جایگاه‌ها تعیین شد

نرخ گازوئیل عرضه‌شده با کارت سوخت اضطراری جایگاه‌ها تعیین شد

طبق لایحه بودجه ۱۴۰۵، حداقل نسبت نرخ نفت‌گاز عرضه شده توسط کارت سوخت اضطراری جایگاه به نرخ خرید از پالایشگاه برای سال بعد ۳۰ درصد الزام شده است.

به گزارش ایسنا، روز گذشته مسعود پزشکیان- رئیس جمهور- لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ را که متشکل از چهار زیربخش شامل احکام، سقف منابع بودجه عمومی دولت، ترازهای عملیاتی، سرمایه‌ای و مالی و فروض براورد منابع و مصارف است به مجلس ارائه کرد. این بودجه از حیث منابع و مصارف بودجه کل کشور بالغ بر ۱۴ هزار و ۴۴۱ میلیارد و ۴۱۷ میلیون و ۵۰۵  هزار و ۶۰۰ ریال است.

 لایحه بودجه ۱۴۰۵ سومین بودجه بعد از تصویب و اجرای قانون برنامه هفتم توسعه کل کشور است.  در این لایحه بند (۱۸) ماده (۱) قانون الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی، حداقل نسبت نرخ نفت‌گاز عرضه شده توسط کارت سوخت اضطراری جایگاه به نرخ خرید از پالایشگاه برای سال بعد ۳۰ درصد الزام شده است.

براساس ماده (۱) الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت  (۲) و ماده  (3) قانون الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه های سنواتی، سهم شرکت ملی نفت از منابع وصولی حاصل از صادرات نفت خام و میعانات گازی به استثنای موارد تهاتری و طرح‌های خاص برای سال ۱۴۰۵، ۱۴.۵ درصد الزام شده است؛ این درحالی است که در سال ۱۴۰۴ سهم این بخش ۱۴.۵ درصد بوده و بیانگر عدم تغییر این سهم در لایحه بودجه سال آینده است.   

در لایحه مذکور سهم شرکت ملی گاز از صادرات گاز طبق ماده (۱) الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲) برای سال ۱۴۰۵،   ۱۴.۵ درصد الزام شده و این درحالی است که در سال گذشته این عدد نیز ۱۴.۵ درصد بود که بیانگر عدم تغییر این سهم در لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ است. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha