• چهارشنبه / ۳ دی ۱۴۰۴ / ۱۹:۰۱
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1404100302170
  • خبرنگار : 71659

فراکسیون پارلمانی حزب‌الله: دولت لبنان باید اسرائیل را مجبور به اجرای تعهداتش کند

فراکسیون پارلمانی حزب‌الله: دولت لبنان باید اسرائیل را مجبور به اجرای تعهداتش کند

فراکسیون پارلمانی مقاومت اسلامی لبنان از دولت این کشور خواست تا رژیم اشغالگر اسرائیلی را مجبور به اجرای تعهداتش کند.

به گزارش ایسنا، فراکسیون پارلمانی حزب‌الله روز چهارشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما از دولت لبنان می‌خواهیم اقدامی قاطع انجام دهد که اسرائیل را مجبور به اجرای تعهداتش کند.

به گزارش العربیه، در ادامه این بیانیه آمده است: مقامات لبنانی باید از اجرای شروط دیکته شده توسط اسرائیل برای تحقیر ارتش لبنان و نقض حاکمیت ملی ما خودداری کنند.

فراکسیون پارلمانی حزب‌الله تأکید کرد اولویت ملی امروز، پایان دادن به اشغال مناطق و اراضی لبنان است که دشمن صهیونیست هنوز از آنها عقب‌نشینی نکرده است.

از زمان اجرایی شدن توافق آتش بس، ارتش رژیم صهیونیستی صدها بار آن را نقض کرده است. این نقض‌ها دولت لبنان را بر آن داشت تا شکایتی را علیه رژیم صهیونیستی به شورای امنیت سازمان ملل ارائه کند.

از طرفی رژیم صهیونیستی با وجود آتش‌بس نوامبر ۲۰۲۴ (آبان ۱۴۰۳)، به حملات منظم خود به لبنان ادامه داده و همواره مدعی است که زیرساخت‌های لبنان یا عوامل حزب‌الله را هدف قرار می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha