• چهارشنبه / ۳ دی ۱۴۰۴ / ۱۹:۱۸
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404100302176
  • منبع : نمایندگی گیلان

کشف روغن خوراکی سوخته در رودسر

کشف روغن خوراکی سوخته در رودسر

ایسنا/گیلان فرمانده انتظامی رودسر از کشف و توقیف ۶۰۰ لیتر روغن خوراکی سوخته در بخش کلاچای این شهرستان خبر داد.

سرهنگ سید جلال‌الدین جوانمردی امروز چهارشنبه سوم دی با بیان اینکه مبارزه بی‌امان و خستگی‌ناپذیر پلیس با اخلالگران نظام بهداشتی به صورت مستمر ادامه دارد، اظهار کرد: اخلال در بهداشت غذایی مردم، اثراتی منفی بر سلامت جامعه دارد.

وی افزود: به دنبال دریافت خبری مبنی بر نگهداری مقدار قابل توجهی روغن‌های خوراکی سوخته در محوطه حیاط یک منزل مسکونی در بخش کلاچای شهرستان رودسر بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس امنیت عمومی این شهرستان قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان رودسر با بیان اینکه ماموران پلیس پس از اطمینان از صحت موضوع ضمن هماهنگی با مقام قضائی همراه کارشناسان اداره بهداشت شهرستان رودسر به محل مورد نظر اعزام شدند، افزود: در بازدید از حیاط منزل مذکور ۶۰۰ لیتر روغن خوراکی سوخته شده که از رستوران‌ها و غذاخوری‌ها و ... جمع آوری شده بود، کشف شد.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، این مقام انتظامی با اشاره به اینکه برابر نظریه کارشناسان اداره بهداشت هیچگونه مجوزی برای جمع آوری و دپو روغن‌های مذکور برای صاحب اقلام کشف شده صادر نشده و استفاده از این قبیل روغن‌ها برای هرمنظوری که با چرخه غذایی شهروندان ارتباط داشته باشد برای سلامت انسان مضر است، گفت: در این راستا روغن‌های کشف شده تحویل اداره بهداشت رودسر و متهم ۳۹ ساله نیز با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha