• شنبه / ۶ دی ۱۴۰۴ / ۰۳:۴۶
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1404100502970
  • خبرنگار : 30057

بررسی رخدادهای لرزه‌ای در هفته گذشته

ثبت ۳ زلزله در کنگ استان هرمزگان و ۳ زمینلرزه در برخون استان بوشهر/بهبهان با ۳ زلزله لرزید

ثبت ۳ زلزله در کنگ استان هرمزگان و ۳ زمینلرزه در برخون استان بوشهر/بهبهان با ۳ زلزله لرزید

هفته گذشته چندین زمینلرزه در پهنه‌های لرزه‌خیز جنوب و جنوب‌شرق کشور به ثبت رسید که مهم‌ترین آنها زمینلرزه ۴.۱ کنگ در استان هرمزگان و ۳.۹ سفیدابه در استان سیستان و بلوچستان بود و بررسی‌ها نشان می‌دهد عمده زلزله‌ها در عمق‌های کم تا متوسط و در استان‌های هرمزگان، بوشهر، خوزستان و فارس روی دادند.

به گزارش ایسنا، در هفته گذشته در کنگ استان هرمزگان با زمینلرزه هایی به بزرگای ۳.۶ در عمق ۹ کیلومتری و ۴.۱ در عمق ۱۴ کیلومتری لرزید و بیکاه استان هرمزگان زلزله ای به بزرگای ۳.۲ در عمق ۱۳ کیلومتری را تجربه کرد.

سفیدابه استان سیستان و بلوچستان با زمینلرزه ای به بزرگای ۳.۹ در عمق ۳۰ کیلومتری و گلمورتی استان سیستان و بلوچستان با زلزله ای به بزرگای ۳.۲ در عمق ۱۵ کیلومتری لرزیدند.

در بهبهان استان خوزستان زلزله های ۳.۱ در عمق ۱۶ کیلومتری، ۳.۳ در عمق ۸ کیلومتری و ۳.۳ در عمق ۱۰ کیلومتری لرزید و تنگ ارم استان بوشهر زلزله ای به بزرگای ۳.۳ در عمق ۹ کیلومتری و بردخون استان بوشهر زلزله هایی به بزرگای ۳.۸ در عمق ۲۰ کیلومتری و ۳.۲ در عمق ۱۴ کیلومتری و ۲.۹ را تجربه کرد.

در آبدانان استان ایلام با زلزله ای به بزرگای ۳.۲ در عمق ۱۳ کیلومتری و محمله استان فارس زمینلرزه ای به بزرگای ۳.۲ در عمق ۱۰ کیلومتری رخ داد. جزئیات زلزله های هفته گذشته به این شرح است:

شنبه ۲۹ آذر

در عمادده استان فارس زلزله ۲.۹، گزنگ استان مازندران دو زلزله ۲.۹، سیرچ استان کرمان زلزله ۲.۸ رخ داد.

یکشنبه ۳۰ آذر

در آبدانان استان ایلام با زلزله ای به بزرگای ۳.۲ در عمق ۱۳ کیلومتری لرزید و کانون این رخداد لرزه ای در ۱۰ کیلومتری آبدانان،  ۱۲ کیلومتری سراب باغ و ۲۷ کیلومتری دره شهر این استان بوده است.

در بندرگناوه استان بوشهر زلزله ۲.۸، گیوی استان اردبیل زلزله ۲.۵، میرآباد استان آذربایجان غربی زلزله ۲.۸ به ثبت رسید.

دوشنبه اول دی

در دوبرجی استان فارس زلزله ۲.۵ رخ داد.

کنگ استان هرمزگان با زمینلرزه ای به بزرگای ۳.۶ در عمق ۹ کیلومتری لرزید و کانون آن در ۳۱ کیلومتری کنگ، ۳۷ کیلومتری بندر لنگه و ۴۶ کیلومتری بندر خمیر این استان گزارش شد.

در جندق استان اصفهان زلزله ۲.۷ و بندر خمیر استان هرمزگان زلزله ۲.۹ و در دوبرجی استان فارس زلزله ۲.۵ به ثبت رسید.

سه شنبه ۲ دی

تنگ ارم استان بوشهر زلزله ای به بزرگای ۳.۳ در عمق ۹ کیلومتری را تجربه کرد و رومرکز آن در ۱۶ کیلومتری تنگ ارم، ۱۷ کیلومتری برازجان و ۲۸ کیلومتری کلمه این استان بوده است.

در سیرچ استان کرمان زلزله ۲.۵، خانوک استان کرمان زلزله ۲.۵، مسجدسلیمان استان خوزستان زلزله۲.۹ رخ داد.

بیکاه استان هرمزگان با زلزله ای به بزرگای ۳.۲ در عمق ۱۳ کیلومتری لرزید و کانون آن در ۱۱ کیلومتری بیکاه، ۱۵ کیلومتری میناب و ۲۰ کیلومتری دهبارز این استان بوده است.

سفیدابه استان سیستان و بلوچستان با زمینلرزه ای به بزرگای ۳.۹ در عمق ۳۰ کیلومتری لرزید و رومرکز آن در ۷ کیلومتری سفیدآبه، ۸۸ کیلومتری محمد آباد و ۹۲ کیلومتری ادیمی این استان گزارش شد.

گلمورتی استان سیستان و بلوچستان زلزله ای به بزرگای ۳.۲ در عمق ۱۵ کیلومتری را تجربه کرد و کانون آن در ۲۲ کیلومتری گلمورتی، ۶۶ کیلومتری بزمان و ۸۳ کیلومتری بمپور این استان بوده است.

چهارشنبه ۳ دی

در خانه زنیان استان فارس زلزله ۲.۶، جغتای استان خراسان رضوی زلزله ۲.۹، علی آباد استان گلستان زلزله ۲.۶، جهرم استان فارس زلزله ۲.۸، کوار استان فارس زلزله ۲.۵، کاکی استان بوشهر زلزله ۲.۸، بردخون استان بوشهر با زلزله ای بعد از زلزله ای به بزرگای ۳.۸ در عمق ۲۰ کیلومتری، با زلزله دیگری به بزرگای ۳.۲ در عمق ۱۴ کیلومتری لرزید و کانون آن در ۷ کیلومتری برد خون، ۲۳ کیلومتری آبدان و ۳۴ کیلومتری کاکی این استان گزارش شد. زلزله ۲.۹ از دیگر رخدادهای این منطقه بوده است.

کنگ استان هرمزگان با زمینلرزه ای به بزرگای ۴.۱ در عمق ۱۴ کیلومتری لرزید و رومرکز آن در ۳۳ کیلومتری کنگ، ۳۸ کیلومتری بندر لنگه و ۵۲ کیلومتری کوخرد این استان گزارش شد.

در کازرون استان فارس زلزله ای به بزرگای ۳.۵ در عمق ۱۰ کیلومتری رخ داد و کانون آن در ۱۱ کیلومتری کازرون، ۱۷ کیلومتری نودان و ۱۷ کیلومتری قائمیه این استان به ثبت رسید.

محمله استان فارس زمینلرزه ای به بزرگای ۳.۲ در عمق ۱۰ کیلومتری را تجربه کرد و کانون آن در ۲۷ کیلومتری محمله، ۳۵ کیلومتری خنج و ۳۹ کیلومتری افزر این استان بوده است.

پنج شنبه ۴ دی

حاجی آباد استان خراسان جنوبی با زلزله ای به بزرگای ۳.۲ در عمق ۱۸ کیلومتری لرزید و کانون آن در ۲۵ کیلومتری حاجی آباد، ۴۲ کیلومتری زهان و ۶۳ کیلومتری قاسم آباد این استان بوده است. زلزله ۲.۷ از دیگر رخدادهای لرزه ای این منطقه بوده است.

بهبهان استان خوزستان بعد از زلزله ای به بزرگای ۳.۱ در عمق ۱۶ کیلومتری با زمینلرزه دیگری به بزرگای ۳.۳ در عمق ۸ کیلومتری لرزید و کانون آن در ۲۲ کیلومتری بهبهان و ۲۶ کیلومتری سردشت استان خوزستان و ۳۸ کیلومتری دهدشت استان کهگیلویه و بویراحمد گزارش شد. زلزله ۳.۳ در عمق ۱۰ کیلومتری از دیگر رخدادهای لرزه ای این منطقه بوده است.

در لافت استان هرمزگان زلزله ۲.۶، رازمیان استان قزوین زلزله ۲.۵، مزذآورد استان خراسان رضوی زلزله ۲.۹، سنخواست استان خراسان شمالی زلزله ۲.۷ به ثبت رسید.

جمعه ۵ دی

در حاجی آباد استان خراسان جنوبی زلزله ۲.۷ رخ داد.

بهبهان استان خوزستان با زلزله ای به بزرگای ۳.۳ در عمق ۱۰ کیلومتری لرزید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha