• شنبه / ۶ دی ۱۴۰۴ / ۱۴:۴۰
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404100603597
  • خبرنگار : 50673

جانشین فرمانده سپاه امام سجاد(ع) استان هرمزگان:

دشمن با جنگ شناختی، ذهن و قلب مردم را هدف گرفته است

دشمن با جنگ شناختی، ذهن و قلب مردم را هدف گرفته است

ایسنا/هرمزگان جانشین فرمانده سپاه امام سجاد (ع) استان هرمزگان گفت: دشمن پس از ناکامی در عرصه‌های نظامی، فرهنگی و اقتصادی، امروز با تمرکز بر جنگ شناختی و هدف‌گیری احساس، ذهن و قلب مردم به‌دنبال القای ناکارآمدی نظام اسلامی و ایجاد ناامیدی نسبت به آینده انقلاب است.

سردار هدایت‌الله امیری امروز شنبه ششم دی‌ ماه در مراسم تودیع و معارفه مسئول بسیج رسانه هرمزگان، با اشاره به تحولات پس از پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۳۵۸ معادلات حاکم بر نظم جهانی را تغییر داد، پیش از آن، جهان به دو بخش سلطه‌گر و سلطه‌پذیر تقسیم شده بود، اما انقلاب اسلامی به ملت‌ها آموخت که می‌توان در برابر ظلم و استعمار ایستاد و پیروز شد.

وی افزود: از همان ابتدای پیروزی انقلاب، دشمن ماهیت این حرکت الهی را دریافت و تلاش کرد با ابزارهای مختلف، از جنگ نظامی گرفته تا جنگ فرهنگی، اقتصادی و رسانه‌ای، این تفکر را متوقف کند، اما با گذشت بیش از ۴۶ سال، دشمن به مؤلفه‌های واقعی قدرت انقلاب اسلامی بیش از پیش پی برده است.

او تأکید کرد: سه مؤلفه اصلی قدرت انقلاب اسلامی «دین، رهبری و مردم» است که با قرار گرفتن در کنار یکدیگر، هم موجب استقرار و هم استمرار انقلاب شده‌اند و هرگاه این پیوند حفظ شده، دشمن شکست خورده است.

امیری با اشاره به جنگ ۱۲ روزه و مقاومت ملت ایران بیان کرد: دشمن پس از این رویداد، راهبرد قدیمی خود را با ابزارهای جدید دنبال می‌کند و آن، ناکارآمد جلوه دادن نظام اسلامی و القای بن‌بست در آینده انقلاب است، درحالی‌که انقلاب اسلامی به دلیل اتصال به قدرت الهی، هیچ بن‌بستی ندارد.

وی با تبیین ابعاد جنگ شناختی گفت: در این جنگ، دشمن بیش از واقعیت‌ها، احساسات مردم را هدف گرفته است؛ احساس فقر، احساس ناامنی و ترس از آینده، بسیار مخرب‌تر از خود مشکلات هستند و دشمن تلاش دارد این احساسات را در جامعه تعمیق کند.

جانشین فرمانده سپاه امام سجاد (ع) نقش رسانه‌ها را در این میدان بسیار تعیین‌کننده دانست و گفت: رسانه‌ها حلقه اتصال اجزای جامعه هستند و مدیریت افکار عمومی تا حد زیادی در اختیار آن‌هاست. انتقال درست پیشرفت‌های کشور، به‌ویژه برای نسل جوان، می‌تواند سد محکمی در برابر عملیات روانی و جنگ شناختی دشمن ایجاد کند.

وی ادامه داد: جمهوری اسلامی در حوزه‌هایی مانند فناوری نانو، صنایع دفاعی، هوافضا و ماهواره‌ای، در جمع چند کشور برتر دنیا قرار دارد، اما این پیشرفت‌ها آن‌گونه که باید برای مردم تبیین نشده و این یک خلأ رسانه‌ای است.

 امیری با تأکید بر لزوم تشکیل جبهه منسجم رسانه‌ای افزود: امروز بیش از هر زمان دیگری به یک جبهه رسانه‌ای فعال، هم‌افزا و تهاجمی در برابر دشمن نیاز داریم؛ جبهه‌ای که صرفاً در موضع دفاع نباشد، بلکه با تقویت بنیه فکری و اعتقادی جامعه، اجازه اثرگذاری به شبهات دشمن ندهد.

وی «خداباوری و خودباوری» را رمز موفقیت بسیج در عرصه‌های مختلف دانست و گفت: هر جا این دو عنصر کنار هم قرار گرفته‌اند، موفقیت حاصل شده است و در گام دوم انقلاب نیز با تکیه بر همین اصول، می‌توان به تحقق تمدن نوین اسلامی دست یافت.

در پایان این مراسم، با تشکر از خدمات محمد رسول جلالی، مجید رنجبری به‌عنوان مدیر جدید بسیج رسانه استان هرمزگان معرفی شد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha