• یکشنبه / ۷ دی ۱۴۰۴ / ۰۸:۵۲
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404100703933
  • خبرنگار : 50589

حسرت بزرگ ملوان برابر تراکتور

حسرت بزرگ ملوان برابر تراکتور

ایسنا/آذربایجان شرقی ملوان مدت‌هاست موفق به شکست دادن تراکتور نشده است.

تراکتور و ملوان بندرانزلی، روز سه‌شنبه، 9 دی، دیدار معوقه هفته هفتم لیگ برتر را در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار خواهند کرد. دو تیم در شرایطی تقریباً مشابه به هم رسیده‌اند. تراکتور به عنوان مدافع عنوان قهرمانی حتی در صورت کسب پیروزی شانس صدرنشینی در پایان نیم‌فصل اول را نخواهد داشت و با ۲۲ امتیاز چهارم است. در سمت مقابل ملوان با یک امتیاز کمتر، جایگاه هفتم را به خود اختصاص داده‌ است.

نبرد تراکتور و ملوان از قدیم الایام در زمره دیدارهای دیدنی و خاطره‌انگیز فوتبال باشگاهی ایران بوده و هست؛ میخکوب‌کننده، تماشایی و هیجان‌انگیز.

نکته حائز اهمیت راجع به این تقابل، گره چندین ساله قوهای سپید برابر تراکتوری‌هاست؛ گرهی که حالا قدمتی بیش از یک دهه دارد. جالب است بدانید، انزلی‌چی‌ها آخرین بار ۱۵ سال پیش موفق به شکست تراکتور شده‌اند.

ملوانِ تحت هدایت فرهاد پورغلامی، ۲۹ بهمن ۱۳۸۹، در جریان بازی برگشت لیگ دهم با بریس محمد نزهتی، تیم تحت فرمان فراز کمالوند را شکست داد. ملوانی‌ها بعد از آن تا به امروز رنگ برد برابر تراکتور را ندیده‌اند تا طلسم عدم پیروزی ملوان برابر قرمزپوشان، به ۶۳۰۳ روز یا به عبارتی به چیزی حدود ۱۵ سال برسد.

به گزارش ایسنا، حالا باید دید مازیار زارع و شاگردانش که مدعیان را متوقف کرده‌اند، موفق به شکست این طلسم بزرگ خواهند شد یا نه.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha