• یکشنبه / ۷ دی ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۱
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404100704311
  • خبرنگار : 50604

دادستان مرکز استان خبر داد

پلمب یک کافه هنجارشکن در گرگان

پلمب یک کافه هنجارشکن در گرگان

ایسنا/گلستان دادستان مرکز گلستان از پلمب یک کافه در گرگان به دلیل ارائه مشروبات الکلی خبر داد.

مهدی رزاقی نژاد از پلمب یک کافه در گرگان به دلیل ارائه مشروبات الکلی خبر داد و گفت: مالک و ۲ نفر از عوامل اجرایی این کافه به همراه تعدادی از مشتریان که تست الکلشان، مثبت شده است نیز بازداشت شدند.

وی افزود: برای مالک این واحد صنفی به اتهام دایر کردن مرکز ارائه مشروبات الکلی پرونده قضایی در دادسرای گرگان تشکیل شده است.

دادستان مرکز گلستان گفت: رسیدگی به این پرونده‌ها در چارچوب ضوابط قانونی در حال انجام است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادگستری گلستان در روز یکشنبه هفتم دی، رزاقی‌نژاد با تأکید بر برخورد قاطع دادستانی با اصناف هنجارشکن، گفت: دستگاه قضایی در راستای صیانت از حقوق عمومی و حفظ نظم و امنیت اجتماعی، بدون اغماض با مراکز متخلف برخورد خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha