• یکشنبه / ۷ دی ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۲
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404100704313
  • خبرنگار : 51074

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان عنوان کرد

امدادرسانی هلال‌ احمر گلستان به بیش از ۱۷۰۰ حادثه دیده طی ۹ ماه

امدادرسانی هلال‌ احمر گلستان به بیش از ۱۷۰۰ حادثه دیده طی ۹ ماه

ایسنا/گلستان مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان گلستان از پاسخگویی نیروهای امدادی این جمعیت به بیش از ۱۷۰۰ حادثه دیده در ۹ ماه نخست سال ۱۴۰۴ خبر داد.

مرتضی سلیمی‌ اظهار کرد: از ابتدای فروردین‌ ماه تا پایان آذرماه ۱۴۰۴، در مجموع هزار و ۷۳۷ حادثه در سطح استان توسط نیروهای امدادی جمعیت هلال‌احمر پوشش داده شده است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان گلستان با بیان اینکه حوادث ترافیکی بیشترین سهم مأموریت‌ها را به خود اختصاص داده‌اند، افزود: در این مدت هزار و  ۲۵۲ حادثه ترافیکی در محورهای مواصلاتی استان پوشش داده شده که تیم‌های امدادی با حضور سریع در محل حادثه، خدمات لازم را به حادثه‌دیدگان ارائه کرده‌اند.

وی ادامه داد: علاوه بر حوادث ترافیکی، نیروهای امدادی در ۱۸۴ مأموریت فوریت پزشکی، ۸۲ مراجعه حضوری، ۶۰ مأموریت تجمعات انبوه، ۵۶ مورد مفقودی، ۱۵ حادثه جوی، ۱۴ حادثه کوهستان، ۱۳ حادثه اقلیمی، ۱۲ حادثه صنعتی و کارگاهی و ۱۱ حادثه در محیط‌های آبی حضور فعال داشته‌اند. همچنین در این بازه زمانی حوادثی از قبیل آتش‌سوزی و انفجار، زمین‌لرزه و... نیز توسط هلال‌احمر استان ارائه خدمت شده است.

سلیمی‌با اشاره به توان عملیاتی جمعیت هلال‌احمر استان تصریح کرد: در طول این ۹ ماه، پنج هزار و  ۹۱۷ نیروی امدادی در قالب  ۲ هزار و۲۱۳ تیم عملیاتی در مأموریت‌های مختلف شرکت داشته‌اند که این امر نشان‌دهنده آمادگی دائمی و توان بالای نیروی انسانی این جمعیت در پاسخ به حوادث است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان افزود: در این مدت، ناوگان امدادی استان شامل ۲ هزار و ۴۷ دستگاه خودروی امدادی از جمله آمبولانس، خودروی نجات، خودروهای کمک‌دار سبک، وانت، موتورسیکلت و خودروهای پشتیبانی در عملیات‌ها به‌کارگیری شده که نقش مهمی در تسریع روند امدادرسانی داشته است.

وی با اشاره به آمار حادثه‌دیدگان گفت: در مجموع ۴ هزار و ۸۰۸ نفر در حوادث مختلف دچار حادثه شدند که از این تعداد ۳ هزار و ۲۷ نفر مصدوم بودند. یک هزار و  ۴۲۲ نفر از مصدومان توسط نیروهای هلال‌احمر به مراکز درمانی منتقل شدند، ۸۸ نفر به‌صورت سرپایی خدمات درمانی دریافت کردند و ۴۲۳ نفر نیز در محل حادثه امدادرسانی شدند.

سلیمی‌گفت: شهرستان گالیکش با ۲۸۱ حادثه، گرگان با ۲۵۴ حادثه و گنبدکاووس با ۲۰۸ حادثه بیشترین حوادث پوشش‌داده‌ شده توسط جمعیت هلال‌احمر استان را به خود اختصاص داده‌اند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان همچنین به عملکرد پایگاه‌های امدادی اشاره کرد و افزود: پایگاه سه‌راهی گالیکش با پوشش ۲۰۶ حادثه، پایگاه زرین‌گل علی‌آباد کتول با ۱۵۷ حادثه و پایگاه قرق گرگان با ۱۵۲ حادثه، فعال‌ترین پایگاه‌های امدادی استان در این مدت بوده‌اند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان امروز یکشنبه ۷ دی، سلیمی تاکید کرد: سامانه ملی ۱۱۲ جمعیت هلال احمر آماده دریافت گزارشات حوادث احتمالی جهت ارائه خدمات و راهنمایی‌های لازم می‌باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha