• دوشنبه / ۸ دی ۱۴۰۴ / ۰۰:۰۱
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404100804662
  • خبرنگار : 50176

معاون استاندار لرستان مطرح کرد:

فرزندآوری عامل تحکیم بنیان خانواده

فرزندآوری عامل تحکیم بنیان خانواده

ایسنا/لرستان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان از فرزندآوری به عنوان عامل تحکیم بنیان خانواده یاد کرد.

سعید پورعلی هفتم دی در جمع مدیران و پژوهشگران پژوهشگاه رویان در محل جهاد دانشگاهی لرستان در سخنانی ضمن قدردانی از دستاوردهای ملی پژوهشگاه رویان و همچنین فعالیت‌های مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان، بر ضرورت توسعه فعالیت‌های کمی و کیفی و ارائه خدمات شایسته به مراجعین تاکید کرد و افزود: رویکرد کلی استان، همسو با سیاست‌های کلان کشور در حوزه جوانی جمعیت و فرزندآوری است.

وی با بیان اینکه تلاش‌ها بر تسهیل شرایط برای زوج‌های جوان در لرستان متمرکز است، درمان زوج‌های نابارور را بهترین مسیر برای افزایش فرزندآوری در راستای جوانی جمعیت دانست و افزود: حمایت از درمان زوج‌های نابارور، راهکار بهتری برای افزایش جوانی جمعیت است.

پورعلی به مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان اشاره کرد و گفت: این مرکز از مراکز مهم و پیشرفته بوده و امید را در استان و بین زوج‌های نابارور به وجود آورده است.

معاون سیاسی، امنیتی استانداری لرستان با بیان اینکه قبلا زوج‌های نابارور استان مجبور بودند به استان‌هایی همچون تهران، اصفهان و یزد مراجعه کنند، اظهار کرد: این کار هزینه‌های زیادی را به خانوارها وارد می‌کرد که الان با راه‌اندازی این مرکز در لرستان این سفرها و هزینه‌ها خیلی کمتر شده است.

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی لرستان با راه‌اندازی این مرکز کار بسیار بزرگی انجام داده است، افزود: استانداری حمایت‌های مورد نیاز را از این مجموعه خواهد کرد و کمک می‌کنیم این مرکز تقویت شود و جوابگوی نیاز استان و مراجعه‌کنندگان باشد.

پورعلی تصریح کرد: مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان دارای پزشکان متخصص و فوق تخصص خوبی بوده و از علم روز و پیشرفته‌ترین امکانات برخوردار است و زوج‌های نابارور استان می‌توانند به این مرکز مراجعه و هزینه‌های آن نسبت به بقیه مراکز کمتر و به صرفه‌تر است.

این معاون استانداری لرستان یادآور شد: فرزندآوری علاوه بر بحث افزایش جمعیت، عامل تحکیم بنیان خانواده است.

امین سلاحورزیان، سرپرست جهاد دانشگاهی لرستان نیز در ادامه با تشریح ظرفیت‌های ملی و استانی جهاد دانشگاهی در حوزه‌های مختلف گفت: مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی جزو مراکزی است که تمامی مراحل درمان از آزمایش تا جراحی در داخل این مرکز انجام می‌شود.

وی این مرکز را جزو اولین مراکز درمان ناباروری در سطح استان دانست و تصریح کرد: کیفیت درمان در این مرکز بسیار بالا بوده و به صورت میانگین ۳۰ تا ۳۵ درصد بازدهی درمان ناباروری داریم که مطابق با استاندارهای جهانی است.

سلاحورزیان اضافه کرد: بر اساس آمار سازمان جهانی بهداشت، یک نفر از هر شش نفر در جهان ناباروری را تجربه می‌کند؛ موضوعی که اهمیت توجه به پیشگیری و درمان تخصصی را دوچندان می‌کند.

سرپرست جهاد دانشگاهی لرستان گفت: وجود فرزند به‌ویژه در سال‌های ابتدایی زندگی مشترک یک عامل مهم در تقویت انسجام زوجین است و باعث تقویت پیوند عاطفی و افزایش احساس مسئولیت مشترک می‌شود.

دکتر حسین بهاروند، رئیس پژوهشکده سلول‌های بنیادی نیز توسعه فعالیت‌های پژوهشی مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان را خواستار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha