• دوشنبه / ۸ دی ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۵
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404100805138
  • خبرنگار : 51067

رئیس‌ کل دادگستری استان زنجان: اقدامات اجتماعی ما باید فراتر از حداقل‌ها باشد

رئیس‌ کل دادگستری استان زنجان: اقدامات اجتماعی ما باید فراتر از حداقل‌ها باشد

ایسنا/زنجان رئیس‌ کل دادگستری استان زنجان با تأکید بر ضرورت تلاش بیشتر در حوزه‌های اجتماعی، گفت: اقدامات اجتماعی ما باید فراتر از حداقل‌ها باشد.

حجت‌الاسلام علی فرجی‌برحق امروز (یکشنبه ۸ دی) در جشن گلریزان اجتماعی دادگستری استان زنجان به ارزش انفاق و احسان در زندگی اجتماعی و امنیت معنوی و اجر الهی برای نیکوکاران اشاره کرد و افزود: انفاق، چه آشکار و چه پنهان، یکی از بهترین ابزارهای اصلاح جامعه و تضمین آرامش و امنیت روحی افراد است.

وی به اهمیت مشارکت شهروندان در کاهش آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد و افزود: همه فعالیت‌هایی که به واسطه مشارکت مردم و خیران در حوزه‌های مختلف اجتماعی انجام می‌شود، دارای جایگاه ویژه‌ای نزد خداوند و در جامعه است.

فرجی‌برحق با اشاره به فرمایشات امام حسن عسکری (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س)، ایمان، نیکوکاری و اقدامات فی‌سبیل‌الله را از بالاترین خصلت‌ها دانست و اظهار کرد: این اقدامات موجب ارتقای جایگاه اجتماعی و اخلاقی افراد می‌شود.

رئیس‌ کل دادگستری استان زنجان به اقدامات صورت‌ گرفته در جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی در استان اشاره کرد و گفت: در طول ۲۹ ماه گذشته تلاش‌های مستمری برای کاهش آسیب‌های اجتماعی انجام شده است، از جمله راه‌اندازی مرکز جمع‌آوری متکدیان، حمایت از خانواده‌های بی‌سرپرست و بدسرپرست، پیگیری امور مددجویان کمیته امداد و بهزیستی و ایجاد برنامه‌های اشتغال متمرکز برای زندانیان. این اقدامات با همکاری دادگستری، سازمان‌های مرتبط، خیران و سمن‌ها اجرا شده و ادامه خواهد داشت.

وی به اهمیت توجه به مشکلات خانوادگی و تربیتی در کنار مسائل مالی تأکید کرد و گفت: تلاش‌های ما باید شامل آموزش، حمایت و بازتوانی اجتماعی افراد و خانواده‌ها نیز باشد تا آسیب‌ها در ریشه کنترل شود.

او از همراهی و همکاری نهادهای دولتی، سازمان‌های مردم‌نهاد و خیران قدردانی کرد و از همه شهروندان خواست تا با مشارکت فعال در امور خیرخواهانه، سهم خود را در بهبود وضعیت اجتماعی استان ایفا کنند.

در ادامه رئیس اتاق اصناف زنجان با تأکید بر نقش فعال اصناف در حمایت از ایتام و محسنین، گفت: بازار زنجان همواره در کنار مردم و نظام بوده و در بحران‌ها برای تأمین نیازهای اساسی جامعه تلاش کرده است.

سجاد مقدمی با یادآوری آیه‌های قرآن درباره حق نیازمندان در اموال اغنیا، افزود: نیکی به خلق مهر تأییدی بر ایمان است و خدمت به مردم، کلید پذیرش سایر عبادت‌هاست. ما خود را جدا از مردم و دولت نمی‌دانیم و هر زمان که نیاز باشد، در کنار جامعه خواهیم بود.

وی همچنین به سابقه کمک‌های بازار زنجان در دوران جنگ تحمیلی و بحران‌های اقتصادی و اجتماعی اشاره کرد و گفت: بازار نه تنها به دنبال منافع دنیوی است، بلکه به عنوان تاجر آخرت نیز در خدمت مردم و نیازمندان فعالیت می‌کند.

در ادامه، شهلا طاهری به وضعیت زنان سرپرست خانوار و کودکان آسیب‌پذیر پرداخت و گفت: این زنان در بحران‌های طبیعی و اجتماعی بیشترین آسیب را می‌بینند و مسئولیت اقتصادی، روانی و عاطفی خانواده را برعهده دارند. بدون حمایت، مشکلات روانی، اقتصادی و اجتماعی آن‌ها گسترش می‌یابد.

مدیر موسسه ترنم مهر باران زنجان خاطرنشان کرد: هدف ما فقط تأمین معیشت نیست، باید با آموزش مهارت‌های حرفه‌ای و زندگی، ایجاد فرصت‌های اشتغال و ارتقای سلامت روان، عزت نفس و امید را به این خانواده‌ها بازگردانیم تا چرخه آسیب‌های اجتماعی متوقف شود. حمایت از این زنان به معنای حمایت از فرزندانشان است و جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی نسل آینده را تضمین می‌کند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha