• سه‌شنبه / ۹ دی ۱۴۰۴ / ۰۰:۲۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404100905463
  • خبرنگار : 50176

معاون استاندار لرستان مطرح کرد:

ضرورت اصلاح نظام آماری و تیپ‌شناسی آسیب‌های اجتماعی

ضرورت اصلاح نظام آماری و تیپ‌شناسی آسیب‌های اجتماعی

ایسنا/لرستان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان با بیان چند نکته کلیدی برای مقابله با آسیب های اجتماعی گفت: نخستین موضوع در این حوزه اصلاح نظام آماری است که باید از آمارهای کلی فاصله بگیریم و به سمت تیپ‌شناسی و صنف‌شناسی دقیق افراد و گروه ها حرکت کنیم.

سعید پورعلی شامگاه هشتم دی در نشست با هیئت اندیشه ورز استان با اشاره به اینکه فرآیند آسیب‌های اجتماعی باید از قبل شناخته و کنترل شود، اظهار کرد: بخشی از این فرآیند اجتماعی و بخشی فردی است و به همین دلیل ترکیب هیئت اندیشه‌ورز استان را از جامعه‌شناسان و روانشناسان انتخاب کردیم.

وی با بیان چند نکته کلیدی برای مقابله با این پدیده، ادامه داد: نخستین موضوع اصلاح نظام آماری است، باید از آمارهای کلی فاصله بگیریم و به سمت تیپ‌شناسی و صنف‌شناسی دقیق حرکت کنیم،باید بدانیم این اتفاقات در چه سنی، چه جنسی و با چه وضعیت شغلی رخ داده است.

تمرکز بر فرآیندهای پیشگیرانه

معاون استاندار لرستان دومین نکته را تمرکز بر فرآیندهای پیشگیرانه عنوان کرد و افزود: در حوزه پیشگیری فعالیت‌های زیادی در آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها، بهزیستی، نهادهای صلح و سازش و صدا و سیما در حال انجام است اما با این وجود آمارها نشان می‌دهد باید آسیب‌شناسی دقیقی روی تصمیمات گذشته انجام شود.

پورعلی سومین نکته را لزوم استفاده بهینه از همه ظرفیت‌ها دانست و گفت: باید کمیته‌ای متشکل از استانداری، نیروی انتظامی، بهزیستی و آموزش و پرورش برای تقویت آموزش‌ها، کمیته‌ای برای تقویت مشاوره‌ها و کمیته‌ای برای تجمیع منابع تشکیل شود. این هم‌افزایی بین‌دستگاهی ضروری است.

استفاده از ظرفیت های دینی،فرهنگی و مصرف رسانه ای

معاون سیاسی استاندار لرستان در بخش دیگری از سخنانش بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های اجتماعی و دینی تأکیدکرد و افزود: از علما و ائمه جماعات می‌خواهیم سخنرانی‌های خود را متناسب با آسیب‌های اجتماعی تنظیم کنند ومعتمدین محلی و ایلی نیز به عنوان نهادهای سنتی میانجی‌گری می‌توانند در کنترل آسیب‌ها مؤثر باشند.

پورعلی با اشاره به مصرف بالای رسانه‌ای در استان اظهار کرد: برنامه‌های پرمخاطبی مانند «موج مدرسه» در رادیو می‌توانند با زبان جذاب موضوعاتی مانند سواد رسانه‌ای و مهارت‌های زندگی را آموزش دهند و این برنامه‌ها گاه به اندازه صدها ساعت آموزش رسمی تأثیرگذارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha