• سه‌شنبه / ۹ دی ۱۴۰۴ / ۱۰:۲۹
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404100905636
  • منبع : نمایندگی زنجان

معاون وزیر امور خارجه تأکید کرد

تقویت دیپلماسی تجاری با همسایگان با محوریت رویدادهای بین‌المللی

تقویت دیپلماسی تجاری با همسایگان با محوریت رویدادهای بین‌المللی

ایسنا/زنجان معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه بر اهمیت توسعه مناسبات اقتصادی با کشورهای همسایه به‌ویژه ترکیه تأکید کرد و گفت: بهره‌گیری از ابزارهای نوین دیپلماسی تجاری و برگزاری رویدادهای بین‌المللی مانند نمایشگاه تجارت ایران و ترکیه (IRTUREX) می‌تواند نقش مؤثری در تقویت تعاملات اقتصادی و افزایش مبادلات تجاری ایفا کند.

حمید قنبری در دیدار معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان، با اشاره به اشتراکات فرهنگی، تاریخی و اقتصادی ایران و ترکیه، اظهار کرد: برگزاری نمایشگاه‌ها و نشست‌های مشترک تجاری، زمینه شناخت مستقیم فعالان اقتصادی دو کشور از ظرفیت‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری را فراهم می‌کند و در کنار آن، به رفع موانع تجارت و تسهیل همکاری‌های دوجانبه کمک خواهد کرد.

وی همچنین بر حمایت وزارت امور خارجه از حضور هیأت‌های تجاری و توسعه همکاری‌های اقتصادی مشترک تأکید کرد.

در ادامه این دیدار، معاون اقتصادی استاندار زنجان با بیان اینکه استان زنجان از ظرفیت‌ها و مزیت‌های قابل‌ توجهی برای توسعه تجارت با کشور ترکیه برخوردار است، اظهار کرد: زنجان با میزبانی یکی از مهم‌ترین سرمایه‌گذاری‌های ترکیه در کشور و قرار گرفتن در مسیر ترانزیتی شرق به غرب، از جایگاه مناسبی برای ایفای نقش در توسعه روابط اقتصادی دو کشور برخوردار است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری زنجان در روز سه‌شنبه (۹ دی) نرگس مرادخانی افزود: نمایشگاه بین‌المللی تجارت و سرمایه‌گذاری ایران و ترکیه (IRTUREX) با رویکرد ملی و بین‌المللی و در راستای سیاست‌های دیپلماسی تجاری جمهوری اسلامی ایران با همسایگان برگزار می‌شود و استان زنجان به‌عنوان متولی این رویداد، می‌تواند نقش مؤثری در زمینه‌سازی برای تقویت سرمایه‌گذاری، توسعه شبکه‌های تجاری و افزایش مبادلات اقتصادی میان ایران و ترکیه ایفا کند.

نمایشگاه بین‌المللی تجارت و سرمایه‌گذاری ایران و ترکیه (IRTUREX ۲۰۲۶) با مجوز سازمان توسعه تجارت ایران، از ۱۶ تا ۱۹ بهمن‌ماه سال جاری توسط شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان زنجان برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha