• سه‌شنبه / ۹ دی ۱۴۰۴ / ۱۷:۴۴
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404100906130
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

نماینده ولی‌ فقیه در سیستان و بلوچستان مطرح کرد

ضرورت مردمی‌سازی برنامه‌های فرهنگی و استمرار جریان تبیین

ضرورت مردمی‌سازی برنامه‌های فرهنگی و استمرار جریان تبیین

ایسنا/سیستان و بلوچستان نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان با تأکید بر اینکه فعالیت‌های فرهنگی باید از دل مردم و برای آنها شکل گیرد، گفت: مردمی‌سازی برنامه‌های فرهنگی و استمرار جریان تبیین در طول سال ضرورتی است که باید مورد توجه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی قرار گیرد.

آیت‌الله محامی سه‌شنبه ۹ دی در دیدار مسئولان نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان بسیج کشور در زاهدان، افزود: گسترش پایگاه‌های مردمی و حرکت‌های خودجوش واقعی مردم اهمیت دارد به‌گونه‌ای که فعالیت‌ها از دل مردم و برای آنها شکل گیرد و این موضوع بسیار مهم و اثرگذار است.

وی به ضرورت تأمین محتوای مناسب برای شبکه‌های مردمی اشاره کرد و گفت: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فراتر از آن است که به فعالیت‌های ظاهری و تزیینی بسنده کند و باید خوراک فکری و محتوایی مناسب تهیه شود تا افراد آگاه شوند و بتوانند پیام‌ها را به دیگران منتقل کنند.

آیت الله محامی اضافه کرد: در این زمینه اگرچه جنبه‌های شعاری نیز لازم است اما بخش اصلی باید محتوایی، مستند و مبتنی بر آمار، مقایسه و واقعیت‌های اجتماعی باشد تا اثرگذاری لازم را در جامعه داشته باشد.

امام جمعه زاهدان تأکید کرد: نباید مخاطبان خود را فقط نیروهای طرفدار انقلاب بدانیم هرچند این نیروها باید حمایت و تقویت شوند اما طیف‌های مختلف و حتی مخالفان نیز باید به‌عنوان مخاطب دیده شده و برای آنان محتوای قانع‌کننده تولید شود.

آیت الله محامی با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب تصریح کرد: مناسبت‌ها بهانه‌ای برای ایجاد موج‌های فرهنگی و اجتماعی است اما این به معنی توقف فعالیت‌ها پس از پایان مناسبت‌ها نیست، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی باید در طول سال فعال باشد و این جریان تبیینی و فرهنگی به‌صورت مستمر ادامه پیدا کند.

وی با اشاره به ظرفیت بالای نیروهای انسانی در سیستان و بلوچستان اظهار کرد: اگر حتی بخشی از جمعیت فعال استان از جمله طلبه ها، دانشجویان و دانش‌آموزان به‌درستی ساماندهی، تربیت و پشتیبانی شوند، می‌توانند نقش مؤثری در جامعه ایفا کنند و مدیریت، برنامه‌ریزی، تأمین محتوا و استفاده بهینه از این ظرفیت‌ها امری مهم است.

وی با بیان اینکه بسیج دارای شبکه‌ای گسترده و سابقه‌دار است، افزود: با هم‌افزایی همه دستگاه‌های اجرایی باید نیروها و امکانات را جمع کرد تا فرمان رهبر معظم انقلاب بر زمین نماند، هرچند در مواردی شاهدیم که برخی منویات ایشان بیشتر در حد برگزاری نشست‌ها باقی می‌ماند در حالی که اگر حتی به بخشی از آنها عمل می‌شد، شرایط متفاوتی رقم می‌خورد.

امام جمعه زاهدان با تأکید بر اهمیت تبیین مبانی دینی گفت: پایه و اساس انقلاب اسلامی، مبانی دینی و اعتقادی است و اگر جامعه از این مبانی فاصله گیرد، فعالیت‌های انقلابی و بصیرتی نیز جنبه‌ای شعاری، احساسی و زودگذر خواهد داشت، تقویت اعتقادات، اخلاق، احکام و ارزش‌های دینی زیربنای بصیرت و پایداری انقلاب است.

وی با اشاره به شرایط سیستان و بلوچستان تأکید کرد: در این استان اگرچه با عقب‌ماندگی‌های تاریخی و مشکلات معیشتی مواجه هستیم و در شاخص‌های توسعه در رتبه‌های پایین قرار داریم اما مردم وضعیت امروز را با قبل از انقلاب مقایسه می‌کنند و به‌روشنی می‌بینند که این دو قابل قیاس نیست با این حال برای جبران فاصله‌ها به حرکت جهادی، مستمر و شبانه‌روزی نیاز است.

آیت الله محامی، نجابت، صبوری و دلدادگی مردم سیستان و بلوچستان به ایران، اسلام و نظام جمهوری اسلامی را از ویژگی‌های برجسته آنها دانست و افزود: همراهی مردم این استان اعم از شیعه و اهل سنت با نظام بسیار قابل توجه بوده و نمونه‌های متعددی از این همراهی در سال‌های اخیر مشاهده شده است.

همچنین در این دیدار مسئول حوزه نمایندگی ولی‌ فقیه در سازمان بسیج مستضعفین کشور، ایام هفته بصیرت و مقاومت و یاد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را گرامی‌داشت.

حجت‌الاسلام علی رضایی با اشاره به ارتباط عمیق و صمیمی شهید سلیمانی با مردم سیستان و بلوچستان تأکید کرد: این شهید والامقام علاقه خاصی به مردم این استان داشت و همواره از خاطرات دوران حضور خود در این استان یاد می‌کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از دفتر نماینده ولی فقیه در استان، رضایی افزود: شهید سلیمانی بارها می‌گفت من در دوران حضورم در سیستان و بلوچستان و در راه خدمت به مردم این استان، هیچ‌گاه احساس خستگی نکردم که این سخن نشان‌دهنده روحیه جهادی، اخلاص و دلدادگی آن شهید بزرگوار به مردم این خطه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha