• سه‌شنبه / ۹ دی ۱۴۰۴ / ۱۷:۴۶
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404100906133
  • خبرنگار : 71660

وزیر خارجه اوکراین: از موضع کشورها درباره حمله به اقامتگاه پوتین ناامید شدم

وزیر خارجه اوکراین: از موضع کشورها درباره حمله به اقامتگاه پوتین ناامید شدم

وزیر خارجه اوکراین ضمن آنکه گزارش مسکو مبنی بر حمله کی‌یف به اقامتگاه ریاست‌جمهوری روسیه را رد کرد، گفت که از بیانیه کشورها در این خصوص ناامید شده است.

به گزارش ایسنا، «آندری سیبیها» وزیر امور خارجه اوکراین عصر سه‌شنبه در شبکه اجتماعی ایکس مدعی شد: «تقریبا یک روز گذشت و روسیه هنوز هیچ مدرک قابل‌قبولی برای اتهامات خود مبنی بر حمله ادعایی به اقامتگاه پوتین توسط اوکراین ارائه نکرده است. و آنها این کار را نخواهند کرد. چون چنین حمله‌ای وجود ندارد. چنین حمله‌ای رخ نداده است.»

سیبیها در ادامه گفت: «ما از دیدن اظهارات طرف‌های اماراتی، هندی و پاکستانی که نگرانی‌های خود را در مورد حمله‌ای که هرگز اتفاق نیفتاده بود ابراز کردند، ناامید و نگران شدیم.»

وی افزود: «با توجه به اینکه هر سه کشور در ۷ سپتامبر ۲۰۲۵، زمانی که یک موشک واقعی روسی به ساختمان دولتی اوکراین برخورد کرد، هیچ بیانیه رسمی صادر نکردند، این موضوع حتی تعجب‌آورتر است.»

وزیر خارجه اوکراین ادعا کرد: «روسیه سابقه طولانی در ادعاهای دروغین دارد و این تاکتیک خاص آنهاست. به عنوان مثال، روسیه ادعا کرد که در آغاز سال ۲۰۲۲ به اوکراین حمله نخواهد کرد. آنها همچنین اغلب دیگران را به آنچه خودشان قصد انجام آن را دارند متهم می‌کنند. هرگز نباید سخنان آنها را پذیرفت.»

او در پایان گفت: «ما از همه کشورها می‌خواهیم که مسئولانه عمل کنند و از پاسخ به ادعاهای تاییدنشده خودداری کنند. این روند صلح سازنده‌ای را که اخیرا در حال پیشرفت بوده، تضعیف می‌کند.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۱۰-۱۰ ۱۵:۱۸

ایران پیشنهاد صلح و ساز ش به اوکراین و روسیه داده که ظاهرا استقبال جدی شده

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۱۰ ۱۸:۵۹

روسیه‌درآغازسال‌نومیلادی‌به‌اکراین‌حمله‌نکرد،بلکه‌در۵اسفند‌۱۴۰۰حمله‌کرد

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۱۰ ۲۰:۱۰

احتمالاً اوکراین قائده ی بازی رو به هم زد و برای اولین بار رهبران سیاسی رو هدف قرار داد

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۱۰ ۲۱:۱۲

رئیس جمهور اوکراین با طناب آمریکا و اروپا کشورش را نابود کرد سود همه این جنگ را آمریکا برد و همچنان میبرد

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۱۰ ۲۳:۰۴

جنگ هستش حلوا پخش نمی کنند.

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۱۱ ۰۱:۰۱

خب نه اینکه کشور های غربی سایقه طولانی تو دروغ سناریوی دروغین ندارن

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۱۱ ۱۷:۳۵

آخه مردم از احمق‌ها دفاع نمی‌کنند شما چون احمق هستید کسی از شما دفاع نخواهد کرد چون کشور خود را بخاطر مطامع و منافع آمریکا ویران کردید دچار توهم شدید با همسایه ثروتمندی که حتی حاظر به پرداختی بدهی ۱۶میلیاردی خود شد شما کنار نیامدید به غرب باور کردید