• چهارشنبه / ۱۰ دی ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۲
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1404101006383
  • خبرنگار : 90111

سرنوشت پلیسی که ۶۰ هزار یورو از ام باپه گرفت

سرنوشت پلیسی که ۶۰ هزار یورو از ام باپه گرفت

یک پلیس فرانسوی به خاطر دریافت ۶۰ هزار یورو از ام باپه با بازنشستگی اجباری مواجه شد.

به گزارش ایسنا، پلیس فرانسوی که عضو تیم امنیتی همراه تیم ملی فرانسه در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر بود، پس از دریافت مبلغی مالی از کیلیان ام باپه  با مجازات بازنشستگی اجباری روبه‌رو شد.

تیم ملی فرانسه در آن رقابت‌ها تا فینال پیش رفت اما در دیداری تاریخی که در وقت قانونی و اضافه با نتیجه ۳-۳ به پایان رسید، در ضربات پنالتی مغلوب آرژانتین شد.

به نقل از اسپورت،  گزارش‌ها حاکی از این است ام باپه مبلغی معادل ۶۰ هزار یورو به این پلیس که با نام "مومو" شناخته می‌شود، اهدا کرده بود. این اقدام به‌عنوان دریافت پول در دوران خدمت با فدراسیون فوتبال فرانسه تلقی شد و باعث شد او به بازنشستگی زودهنگام محکوم شود.

این پلیس ۵۷ ساله، بیش از ۲۱ سال در ساختار فدراسیون فوتبال فرانسه فعالیت داشت و در بسیاری از تورنمنت‌های بین‌المللی و مسابقات رسمی داخل و خارج فرانسه همراه تیم ملی حضور داشت.

با وجود این مجازات، گزارش‌ها حاکی از آن است که "مومو" همچنان در جام جهانی ۲۰۲۶ (ایالات متحده، مکزیک و کانادا) در کنار تیم ملی فرانسه حضور خواهد داشت، اما با قراردادی موقت از سوی فدراسیون.

ماجرا زمانی جدی‌تر شد که یک بانکدار در ژوئیه ۲۰۲۴ این مبلغ را به واحد اطلاعات مالی وزارت دارایی فرانسه گزارش داد و در نتیجه، پرونده قضایی برای بررسی موضوع باز شد.

پیش از صدور این حکم، این پلیس که دوست خانوادگی ام باپه نیز هست، چند هفته قبل حقوق بازنشستگی خود را فعال کرده بود تا در تاریخ ۳۱ دسامبر کار خود را ترک کند.

 ژان باتیست سوفرون، وکیل این پلیس با رد این اتهام گفت که موکلش قصد دارد علیه این حکم در دادگاه اداری اعتراض کند.

پرونده قضایی همچنان ادامه دارد و اتهاماتی مانند کار غیرمجاز و پول‌شویی ناشی از فرار مالیاتی در حال بررسی است.

تیم ملی فرانسه که سابقه قهرمانی در جام‌های جهانی ۱۹۹۸ و ۲۰۱۸ و نایب‌قهرمانی در ۲۰۰۶ و ۲۰۲۲ را دارد، یکی از مدعیان اصلی جام جهانی آینده محسوب می‌شود. این تیم تحت هدایت دیدیه دشان است که اعلام کرده پس از پایان رقابت‌ها از سمت خود کناره‌گیری خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha