• پنجشنبه / ۱۱ دی ۱۴۰۴ / ۱۸:۰۰
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404101107259
  • خبرنگار : 50175

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خبر داد

برگزاری جشنواره «بوتراب» با محوریت نامه ۳۱ نهج‌البلاغه در لرستان

برگزاری جشنواره «بوتراب» با محوریت نامه ۳۱ نهج‌البلاغه در لرستان

ایسنا/لرستان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لرستان از برگزاری جشنواره «بوتراب» با محوریت نامه ۳۱ نهج‌البلاغه در استان خبر داد.

محمدرضا جابر انصاری پنجشنبه ۱۱ دی در جلسه هم‌اندیشی رؤسا و معاونان دانشگاه‌های لرستان با موضوع «حکمرانی علوی» با تبریک ایام ولادت باسعادت امیرالمؤمنین علی(ع)، اظهار کرد: یاد و خاطره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را گرامی می‌داریم؛ شخصیتی که به تعبیر مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) یک مکتب بود.

وی با اشاره به جایگاه فرهنگی دانشگاه‌ها افزود: یکی از یادگارهای ارزشمند مرحوم دکتر شریف طهرانچی در حوزه فرهنگی، جشنواره «امامت و مهدویت» است که امسال پنجمین دوره آن برگزار خواهد شد. با توجه به ارادت عمیق مردم استان لرستان به ساحت مقدس و نورانی امیرالمؤمنین علی(ع)، این جشنواره در استان با عنوان جشنواره شعر و دل‌نوشته «بوتراب» برگزار می‌شود.

جابر انصاری تصریح کرد: این جشنواره به امید خدا پیش از نیمه شعبان برگزار خواهد شد و از رؤسای دانشگاه‌های استان درخواست دارم با اهتمام ویژه، زمینه مشارکت دانشگاهیان و دانش‌آموزان را فراهم کنند.

وی خاطرنشان کرد: آثار ارسالی با محوریت نامه ۳۱ نهج‌البلاغه شامل اشعار و دل‌نوشته‌ها مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت و در مراسم اختتامیه، از آثار برگزیده به‌صورت شایسته تقدیر و تجلیل به عمل خواهد آمد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha