• جمعه / ۱۲ دی ۱۴۰۴ / ۲۰:۱۱
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404101207700
  • خبرنگار : 50649

استاندار فارس پای سخنان کسبه و بازاریان شیراز نشست

استاندار فارس پای سخنان کسبه و بازاریان شیراز نشست

ایسنا/فارس استاندار فارس با حضور میدانی و سرزده در بازار شیراز، پای صحبت‌های بازاریان و کسبه نشست؛ نقدها و گلایه‌های آن‌ها را در خصوص بی‌ثباتی بازار شنید و از تلاش دولت برای کاستن از این دغدغه‌ها در سطح ملی و استانی خبر داد.

حسینعلی امیری امروز جمعه، ۱۲ دی با عبور از مسیر خیابان لطفعلی‌خان زند، خیابان آیت‌الله طالقانی و خیابان کریم‌خان زند با جمعی از کسبه گفت‌وگو کرد.

استاندار فارس علاوه بر مغازه‌های این خیابان‌ها با حضور در بازار روز، چندین پاساژ، مغازه‌های تیمچه گل و صنوف شناخته شده این منطقه همچون فروشگاه‌های صنایع دستی، فروشگاه کفش و پوشاک و حتی حمام عمومی بهارستان، شرایط کسب و کار و دغدغه‌ها را مستقیم از زبان کسبه و مردم جویا شد.

وی در این فروشگاه‌ها به مراجعات مردمی هم پاسخ داد و در حمام بهارستان تا گرمخانه بخش عمومی نیز رفت تا با مشتریان و کارگرانِ این حمام تاریخی شیراز گفت‌وگو کند که با استقبال آن‌ها مواجه شد.

پایین آمدن قدرت خرید مردم، سازوکارهای سخت‌گیرانه مالیاتی و بی‌ثباتی قیمت ارز مهمترین چالش‌هایی بود که کسبه شیراز با استاندار فارس در میان گذاشتند و تأکید کردند که با وجود انتقاد به شرایط و تأیید اعتراضات اقتصادیِ بازاریان، راه خود را از کسانی که مسیرِ تجمع‌های صنفی را به انحراف می‌کشند، جدا کرده‌اند.

 امیری نیز در این گفت‌وگوهای صمیمی با اشاره به تصمیمات دولت پس از شنیدنِ دغدغه‌های صنوف، به کارگیری تمام ظرفیت‌ها را برای کاستن از چالش‌های اقتصادی بازاریان مهم ارزیابی کرد.

استاندار فارس با اشاره به بخشودگی‌های مالیاتی، حذف ساز و کارهای دست‌وپاگیر صدور مجوز و برنامه‌ریزی برای ثبات بازار ارز به عنوان تصمیمات مهم دولت در سطح ملی، تصریح کرد: در سطح استانی نیز حمایت‌های همه‌جانبه و اقدامات لازم بر اساسِ اختیارات استانداران در مسیر بهبود شرایط کسب و کار و تأمین کالا انجام می‌شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha