رضا پنجابی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: این امر به منظور مدیریت در مصرف انرژی در حال انجام است.
وی با اشاره به افزایش ۱۰ درصدی مصرف گاز در استان از مردم درخواست کرد در مصرف گاز صرفه جوییهای لازم را داشته باشند.
پنجابی ادامه داد: در سال گذشته مردم خراسان شمالی همراهی خیلی خوبی در صرفه جویی مصرف گاز داشتند و این همراهی کمک خیلی زیادی در جلوگیری از قطعی گاز در بخش خانگی، تجاری و اداری داشت و امسال نیز این تقاضا را داریم تا همراهی خود را ادامه دهند.
وی در ادامه از جایگزینی ۱۰ هزار بخاری پربازده به جای بخاریهای کم بازده برای مصرف بهینه گاز در استان خبر داد.
این مقام مسئول تصریح کرد: راندمان این بخاریها ۸۰ تا ۹۰ درصد است و این بخاریها ۵۰ درصد کمتر از بخاری های معمولی، گاز مصرف میکنند.
وی گفت: علاوه بر آن برای مصرف بهینه گاز، طی امسال طرح بهینه سازی موتورخانه نیز در دستور کار قرار گرفت که ۱۴۰ درصد از برنامه جلو هستیم.
انتهای پیام


نظرات