• شنبه / ۱۳ دی ۱۴۰۴ / ۱۶:۱۸
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404101308019
  • خبرنگار : 51074

نماینده مردم گرگان: اصلاح ناترازی انرژی و معیشت مردم باید محور بودجه ۱۴۰۵ باشد

نماینده مردم گرگان: اصلاح ناترازی انرژی و معیشت مردم باید محور بودجه ۱۴۰۵ باشد

ایسنا/گلستان نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه بودجه سال آینده باید بر پایه احکام برنامه هفتم توسعه تنظیم شود، گفت: اصلاح ناترازی در بخش انرژی و توجه جدی به معیشت مردم از جمله از طریق کالابرگ، به‌عنوان محورهای اصلی این بودجه مورد توجه قرار گیرد.

رمضانعلی سنگدوینی در گفت‌وگو با ایسنا اظهارکرد: بودجه دولت در سال ۱۴۰۵ باید به‌صورت کامل بر مبنای احکام و اهداف برنامه هفتم توسعه تنظیم شود، به‌ویژه در حوزه انرژی که نیازمند نگاه توسعه‌ای و برنامه‌محور است.

وی با اشاره به تأکیدات برنامه هفتم توسعه در بخش انرژی افزود: موضوعاتی مانند توسعه میادین نفت و گاز، ذخیره‌سازی انرژی، فروش نفت، جمع‌آوری گازهای فلر، توسعه و برداشت از میادین مشترک، افزایش تولید و ارتقای بهره‌وری باید مبنای تدوین بودجه ۱۴۰۵ قرار گیرد.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه با بیان اینکه رفع ناترازی در بخش انرژی از چالش‌های جدی کشور است، اظهار کرد: بودجه‌ریزی در این حوزه باید دقیقاً بر اساس برنامه هفتم توسعه انجام شود تا امکان مدیریت پایدار منابع و مصارف انرژی فراهم شود.

سنگدوینی با اشاره به شرایط اقتصادی و فشارهای معیشتی بر مردم تصریح کرد: با توجه به تورم و افزایش هزینه‌های زندگی، پیگیری معیشت مردم از طریق کالابرگ امری ضروری است و باید در بودجه سال آینده به آن توجه ویژه شود.

وی همچنین گفت: موضوع وام‌های ازدواج و فرزندآوری از مسائل مهم اجتماعی است که دولت در لایحه بودجه ۱۴۰۵ توجه کافی به آن نداشته و لازم است در روند بررسی بودجه اصلاح شود.

این نماینده مجلس در پایان با انتقاد از افزایش ۲ درصدی مالیات بر ارزش افزوده بیان کرد: طبق قانون، کالاهای اساسی مورد نیاز سفره مردم از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده معاف هستند و این افزایش مالیاتی با انتقاد نمایندگان همراه شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha