به گزارش ایسنا، تیم ملی فوتبال ترکیه پس از شکست سنگین شش بر صفر مقابل اسپانیا در انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ دوران سختی را سپری کرد و به نظر میرسید که رویای این تیم برای صعود به جام جهانی از بین رفته است. چهار ماه بعد خوشبینی به این تیم و هوادارانش بازگشته است و وینچنزو مونتلا رسیدن به جام جهانی را کاملا در دسترس میداند.
سرمربی ایتالیایی تیم ملی فوتبال ترکیه در صحبتهایی گفت: ما به خودمان ایمان داریم و هدفمان همچنان رسیدن به جام جهانی است. دو فینال خیلی بزرگ و تعیینکننده را پیش رو داریم و در حالی که به سمت هدفمان حرکت میکنیم، قدم به قدم پیش خواهیم رفت. ما به جام جهانی صعود خواهیم کرد و کاملا به خودمان باور داریم.
تیم او ابتدا در نیمهنهایی پلیآف روز ۲۶ مارس ۲۰۲۶ به مصاف رومانی خواهد رفت و در صورت موفقیت، پنج روز بعد در فینال با برنده بازی اسلواکی و کوزوو بازی خواهد کرد. ترکیه در صورت راهیابی به جام جهانی در دور گروهی با آمریکای میزبان، استرالیا و پاراگوئه بازی خواهد کرد.
انتهای پیام


نظرات