• یکشنبه / ۱۴ دی ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۴
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 1404101408429
  • خبرنگار : 71442

نقش جدید ایرج نوذری در سریال ماورایی ماه رمضان

نقش جدید ایرج نوذری در سریال ماورایی ماه رمضان

سریال «ساهره» که کاری ماورایی است با بازی ایرج نوذری مراحل فنی و آماده‌سازی برای پخش در ایام رمضان را سپری می‌کند.

به گزارش ایسنا، سریال «ساهره» به کارگردانی حمیدرضا لوافی و تهیه‌کنندگی سید رامین موسوی ملکی، این روزها در مراحل پایانی فنی و آماده‌سازی برای پخش از تلویزیون به سر می‌برد.

این مجموعه با محوریت دنیایی غیرقابل پیش‌بینی، مرزهای زمان، واقعیت و سرنوشت را به چالش می‌کشد.

این سریال ۳۰ قسمت دارد و درباره مردی است که به دنبال راز مرگ است. نگارش فیلمنامه این مجموعه را مرضیه خدیوی بر عهده داشته است.

از جمله بازیگران این سریال نیز می‌توان به وحید رهبانی، امین زندگانی، گلنوش قهرمانی، سیاوش طهمورث، هومن برق‌نورد، سوگل طهماسبی و ... اشاره کرد.

«ساهره» با خلق فضایی مرموز و پیچیده، وارد دنیایی می‌شود که در آن هیچ چیز قابل پیش‌بینی نیست و مرزهای زمان، واقعیت و سرنوشت در هم می‌آمیزد.

این مجموعه با بازی ایرج نوذری در نقشی تازه روی آنتن خواهد رفت.

ضبط این سریال ۹ ماه است در استان‌های مختلف از جمله فارس، کرمان، تهران و مازندران در جریان بوده.

پخش «ساهره» برای اواخر امسال و همزمان با ماه مبارک رمضان برنامه‌ریزی شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha