• یکشنبه / ۱۴ دی ۱۴۰۴ / ۱۶:۲۴
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404101408705
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

نماینده مجلس تأکید کرد

لزوم حمایت دولت از کشاورزان برای خرید تراکتور

لزوم حمایت دولت از کشاورزان برای خرید تراکتور

ایسنا/آذربایجان شرقی نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ظرفیت بالای تولید تراکتورسازی ایران گفت: این گروه صنعتی به دلیل تنوع محصولات و حجم تولید در سال‌های اخیر عملکرد بسیار خوبی داشته و تولید تراکتور در بالاترین سطح خود قرار دارد و تنها حلقه مفقود برای بهره‌برداری کامل، حمایت مالی دولت و بانک‌ها برای کشاورزان است.

علی جعفری‌آذر در بازدید از شرکت «تراکتورسازی ایران» با بیان اینکه مشکل خرید تراکتور تولید نیست بلکه گره در تأمین مالی کشاورزان است افزود: مسئله اصلی، محدودیت نقدینگی کشاورزان و نبود حمایت‌های بانکی کافی برای خرید محصولات تراکتورسازی است و این موضوع نشان می‌دهد که یک مسئله ساختاری در نظام مالی بخش کشاورزی وجود دارد و ورود دولت برای رفع آن ضروری است.

وی تأکید کرد: امروز قیمت تراکتورها با توجه به هزینه‌های تولید و تورم اقتصادی بالا است و بسیاری از کشاورزان امکان خرید نقدی آن را ندارند که باید با ایجاد خطوط اعتباری ویژه از سوی بانک‌های عامل، به‌ویژه بانک کشاورزی تولید داخلی را حفظ و امکان خرید برای کشاورزان را فراهم کنیم.

وی خاطرنشان کرد: تراکتورسازی ایران با بیش از پنج دهه سابقه، یکی از ظرفیت‌های مهم صنعتی کشور و منطقه غرب آسیا است و تولیدات آماده عرضه دارد؛ بنابراین تنها حلقه مفقود، تقاضای فعال است که از مسیر حمایت مالی دولت و بانک‌ها باید تأمین شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی تراکتورسازی ایران، در روز یکشنبه، ۱۴ دی،  جعفری آذر در پایان افزود: دولت باید با تخصیص تسهیلات و حمایت از خرید محصولات داخلی، ضمن تقویت صنعت، کشاورزان را نیز در مسیر بهره‌وری و توسعه پایدار یاری کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
دیروز ۱۹:۱۰

کوصدای شنواکی بگه کی بشنوه بانک هم دنبال پرکردن جیب خودش هست هزاربهانه میگیره اینقدرعظیت میکنن که آدم نخواستیم خرمون ازکره کی دمی نداشت

avatar
امروز ۱۰:۳۷

وقتی واسه یک ماه200لیتر سوخت میدن تراکتور یک میلیاد300بدیم تراکتور که خونه خواب باشه؟

avatar
امروز ۱۱:۲۵

چهارساله هنوز توان خرید تراکتور رو ندارم