• یکشنبه / ۱۴ دی ۱۴۰۴ / ۱۸:۱۱
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1404101408756
  • خبرنگار : 71553

تغییر ساعت پرواز شبانه شرکت هواپیمایی امارات/ هیچ پروازی لغو نشده است

تغییر ساعت پرواز شبانه شرکت هواپیمایی امارات/ هیچ پروازی لغو نشده است

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: شرکت هواپیمایی امارات درخواست داده که از ۱۰ ژانویه به مدت ۱۰ روز پرواز ۴ صبح خود به مقصد ایران را به ۹ صبح تغییر دهد که با آن موافقت شده، ولی هیچ پروازی لغو نشده است.

مجید اخوان در گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به این سوال که آیا پروازهای شبانه شرکت هواپیمایی امارات به مقصد ایران لغو شده است، گفت:شرکت هواپیمایی امارات برای یکی از پروازهای خود به مقصد ایران درخواست تغییر ساعت داده است.

وی افزود: این شرکت درخواست داده که حدود ۱۰ روز از ۱۰ ژانویه تمام پرواز ۴ صبح خود را به ۹ صبح تغییر دهد که با آن موافقت شده است.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری تصریح کرد: سایر پروازها به روال قبل انجام می شود و هیچ پروازی لغو نشده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
دیروز ۱۸:۲۵

كاسه اي زير نيم كاسه ي امارات هست از دشمن اصلي اسرائيل و آمريكا نبايد غافل شد