• یکشنبه / ۱۴ دی ۱۴۰۴ / ۲۳:۰۵
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1404101408845
  • خبرنگار : 71454

جدیدترین ساخته جیمز کامرون باز هم میلیاردی شد

جدیدترین ساخته جیمز کامرون باز هم میلیاردی شد

فیلم «آواتار: آتش و خاکستر» تازه‌ترین ساخته جیمز کامرون، با عبور از مرز یک میلیارد دلار فروش جهانی، به چهارمین فیلم پیاپی این کارگردان تبدیل شد که به فروش میلیارد دلاری می‌رسد.

به گزارش ایسنا، طولانی‌ترین فیلم سه‌گانه «آواتار»، یعنی «آواتار: آتش و خاکستر»، با عملکرد موفق در گیشه به چهارمین فیلم پیاپی جیمز کامرون تبدیل شده که از مرز یک میلیارد دلار فروش در گیشه جهانی عبور می‌کند.

اگرچه پیش‌بینی می‌شود «آواتار ۳» در نهایت کم‌ فروش‌ترین قسمت این مجموعه باشد، اما همچنان در پایان اکران خود به عنوان یکی از بزرگ‌ترین موفقیت‌های تاریخ سینما شناخته خواهد شد.

به گزارش کولایدر، آینده این سری فیلم علمی‌-تخیلی پیشگامانه در مقطعی حساس قرار دارد. جیمز کامرون پیش از اکران «آواتار ۳» انتظارات را پایین آورده و حتی اشاره کرده بود که ممکن است این فیلم آخرین قسمت از مجموعه باشد که خودش آن را کارگردانی می‌کند. این در حالی است که او پیش‌تر از برنامه‌ریزی برای دو دنباله دیگر خبر داده بود. 

بر اساس پیش‌بینی‌ها، فروش این فیلم بزودی در گیشه آمریکای شمالی به ۳۰۰ میلیون دلار و فروش جهانی آن به ۱.۲ میلیارد دلار خواهد رسید. انتظار می‌رود «آواتار: آتش و خاکستر» در سومین آخر هفته اکران خود در بازار داخلی حدود ۳۵ میلیون دلار فروش داشته باشد؛ رقمی که بزرگ‌ترین افت فروش هفتگی آن تاکنون محسوب می‌شود. این در حالی است که «آواتار» و «آواتار: راه آب» در همین مقطع زمانی هر کدام بیش از ۶۰ میلیون دلار فروش هفتگی ثبت کرده بودند.

فیلم «آواتار» که در سال ۲۰۰۹ اکران شد، با احتساب اکران‌های مجدد، به فروش ۲.۹ میلیارد دلاری در سراسر جهان دست یافت و همچنان عنوان پرفروش‌ترین فیلم تاریخ سینما را در اختیار دارد. «آواتار ۲» نیز که بیش از یک دهه بعد اکران شد نیز با فروش بیش از ۲.۳ میلیارد دلار، اکنون سومین فیلم پرفروش تاریخ سینما محسوب می‌شود.

جیمز کامرون نخستین بار با فیلم «تایتانیک» در سال ۱۹۹۷ به باشگاه میلیارددلاری‌ها پیوست، فیلمی که هم اکنون با فروش بیش از ۲.۲ میلیارد دلار (با احتساب اکران‌های مجدد) یکی از موفق‌ترین آثار تاریخ سینماست. «تایتانیک» در زمان تولید، با بودجه‌ای حدود ۲۰۰ میلیون دلار، پرهزینه‌ترین فیلم تاریخ به شمار می‌رفت.

در مقابل، گزارش‌ها حاکی از آن است که «آواتار ۳» بیش از ۴۰۰ میلیون دلار هزینه تولید داشته و در زمره گران‌ترین فیلم‌های تاریخ سینما قرار می‌گیرد. با این حال، واکنش مثبت منتقدان به این قسمت نسبت به دو فیلم قبلی کمتر بوده و امتیاز آن در وب‌سایت راتن‌تومیتوز ۶۷ درصد ثبت شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha