• یکشنبه / ۱۴ دی ۱۴۰۴ / ۲۳:۵۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404101408857
  • خبرنگار : 71933

دیدار مقامات فلسطینی و مصری در قاهره

دیدار مقامات فلسطینی و مصری در قاهره

نائب رئیس تشکیلات خوگردان فلسطین و رئیس سازمان اطلاعات این کشور در قاهره با رئیس سازمان اطلاعات مصر دیدار کردند.

به گزارش ایسنا، «حسن رشاد»، رئیس سازمان اطلاعات مصر در قاهره پایتخت مصر میزبان «حسین الشیخ»، نائب رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و «ماجد فرج»، رئیس سازمان اطلاعات فلسطین بود.

منابع مطلع اشاره کردند که این دیدار در چارچوب تلاش های مصر برای تحقق ثبات در اراضی فلسطین انجام شده است.

قرار است پرونده‌های حساسی از جمله پیگیری اجرای مفاد آتش بس در غزه، اقدامات امنیتی و اداری برای مرحله انتقالی در غزه و راه‌های تقویت هماهنگی امنیتی میان تشکیلات خودگردان و طرف‌های منطقه‌ای و تلاش‌ها برای بازسازی غزه و ساماندهی وضعیت داخلی فلسطین بررسی شود.

این دیدار در ادامه دیدارها و رایزنی‌های مقامات فلسطینی در قاهره انجام شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha