• دوشنبه / ۱۵ دی ۱۴۰۴ / ۰۸:۰۸
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404101508889
  • منبع : نمایندگی اصفهان

ملی‌پوش تیم فوتسال گیتی‌پسند:

به امتیاز دیگر تیم‌ها نگاه نمی‌کنیم، تمرکزمان فقط روی برد است

به امتیاز دیگر تیم‌ها نگاه نمی‌کنیم، تمرکزمان فقط روی برد است

ایسنا/اصفهان ملی‌پوش تیم فوتسال گیتی‌پسند گفت: کاری به نتایج سایر تیم‌ها نداریم. پنج بازی دیگر برای ما باقی مانده که هر پنج بازی حکم فینال را دارد. اگر خودمان بازی‌هایمان را ببریم، قهرمان می‌شویم و نیازی نیست به جدول یا تیم‌های دیگر نگاه کنیم.

محمدحسین درخشانی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به دیدار گذشته تیم فوتسال گیتی‌پسند مقابل گهرزمین سیرجان اظهار کرد: هفته گذشته یک بازی حساس و دشوار مقابل تیم خوب گهرزمین داشتیم. هر دو تیم با هدف کسب پیروزی وارد زمین شده بودند و حساسیت مسابقه هم بالا بود، چرا که تعداد ملی‌پوشان دو تیم زیاد است. روند بازی به‌گونه‌ای پیش رفت که به نظرم نتیجه تساوی عادلانه بود.

وی در ادامه و درباره دیدار پیش‌روی گیتی‌پسند مقابل پالایش‌نفت افزود: بازی مقابل پالایش‌نفت نیز برای ما اهمیت زیادی دارد. سه امتیاز این مسابقه را نیاز داریم و این دیدار هم دربی اصفهان محسوب می‌شود. البته برای ما فرقی نمی‌کند؛ هر بازی حکم فینال را دارد و همان‌طور که بازی گذشته را برای برد به زمین رفتیم، این مسابقه را نیز با هدف کسب سه امتیاز برگزار می‌کنیم.

ملی‌پوش تیم فوتسال گیتی‌پسند بیان کرد: کاری به نتایج سایر تیم‌ها نداریم. پنج بازی دیگر برای ما باقی مانده که هر پنج بازی حکم فینال را دارد. اگر خودمان بازی‌هایمان را ببریم، قهرمان می‌شویم و نیازی نیست به جدول یا تیم‌های دیگر نگاه کنیم. حتی بازی با مس سونگون که در اصفهان است نیز برای ما اهمیت زیادی دارد و امیدوارم ابتدا بازی با پالایش‌نفت را با پیروزی پشت سر بگذاریم و بعد از تعطیلات درباره ادامه مسیر تصمیم خواهیم گرفت.

درخشانی درباره شرایط گیتی‌پسند یادآور شد: شرایط تیم خیلی خوب است، همه بازیکنان در صحت و سلامت کامل هستند و مصدوم یا محرومی نداریم. وضعیت روحی و فنی تیم هم مناسب است و امیدوارم بتوانیم با یک نتیجه خوب، دل مردم خوب اصفهان را شاد کنیم.

وی در ادامه به حمایت هواداران اشاره کرد و افزود: جا دارد یک تشکر ویژه از هواداران‌مان داشته باشم. آن‌ها همیشه و در همه بازی‌ها از ما حمایت کردند، به‌خصوص در بازی قبلی مقابل گهرزمین سیرجان که واقعاً تعداد زیادی تماشاگر به سالن آمده بودند و از دقیقه اول ما را تشویق کردند. حتی خیلی از هواداران پشت درهای سالن ماندند و نتوانستند وارد شوند که از آن‌ها عذرخواهی می‌کنیم.

بازیکن گیتیزن‌ها در ادامه افزود: امیدوارم بتوانیم با قهرمانی، مزد این همه حمایت و زحمتی که هواداران برای ما می‌کشند را بدهیم و دل مردم اصفهان را شاد کنیم. می‌دانم مسیر سالن برای هواداران در این بازی کمی دور است، اما باز هم از آن‌ها دعوت می‌کنم که برای تماشای دربی اصفهان به سالن بیایند.

درخشانی درباره شرایط حضور تماشاگران در بازی مقابل پالایش‌نفت گفت: طبق شنیده‌ها باشگاه پالایش‌نفت بلیت‌فروشی انجام می‌دهد و فکر می‌کنم فقط اجازه حضور حدود ۱۰ درصد ظرفیت سالن برای تیم‌مت داده شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha