• دوشنبه / ۱۵ دی ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۴
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404101509019
  • خبرنگار : 50160

آمادگی مستمر نیروهای هلال‌احمر زنجان برای مواجهه با حوادث مختلف

آمادگی مستمر نیروهای هلال‌احمر زنجان برای مواجهه با حوادث مختلف
عکس تزئینی است

ایسنا/زنجان مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان با تأکید بر آمادگی شبانه‌روزی نیروهای امدادی این جمعیت، گفت: بهره‌مندی از امدادگران و نجاتگران آموزش‌دیده و توانمند، موجب شده هلال‌احمر استان زنجان در مواجهه با انواع حوادث، پاسخ‌گویی سریع و مؤثری داشته باشد.

حکمت‌الله هاشمی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون، نجاتگران جمعیت هلال‌احمر استان زنجان در ۴۸۸ عملیات امدادی حضور یافته و به ۱۰۲۴ نفر از هم‌استانی‌ها و مسافران امدادرسانی کرده‌اند که این آمار بیانگر آمادگی عملیاتی و توان بالای نیروهای امدادی استان است.

وی افزود: این عملیات‌ها طیف گسترده‌ای از حوادث از جمله سوانح جاده‌ای، حوادث کوهستانی، مفقودی‌ها، حوادث صنعتی و کارگاهی، تجمعات انبوه، آتش‌سوزی‌ها، انفجارها و همچنین حوادث آبی و اقلیمی را شامل می‌شود و نیروهای هلال‌احمر با حضور به‌موقع در صحنه، خدمات امدادی لازم را ارائه کرده‌اند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان با اشاره به اقدامات انجام‌شده در جریان این عملیات‌ها، تصریح کرد: در این مدت، ۶۶ نفر توسط نجاتگران هلال‌احمر از میان خودروهای حادثه‌دیده یا شرایط پرخطر رهاسازی شدند و ۸۴ مصدوم نیز با استفاده از آمبولانس‌های این جمعیت به مراکز درمانی منتقل شدند. همچنین ۵۰ نفر از حادثه‌دیدگان به‌صورت سرپایی خدمات درمانی دریافت کردند.

وی در ادامه با اشاره به نقش نیروی انسانی آموزش‌دیده در ارتقای کیفیت خدمات امدادی، عنوان کرد: در مجموع، ۲ هزار و ۴۷۸ نفر از امدادگران و نجاتگران آموزش‌دیده هلال‌احمر در عملیات‌های امدادی استان مشارکت داشته‌اند که این موضوع نشان‌دهنده آمادگی مستمر، هماهنگی مناسب و توان بالای نیروهای عملیاتی برای مقابله با حوادث مختلف در سطح استان است.

هاشمی در پایان تأکید کرد: جمعیت هلال‌احمر استان زنجان با تکیه بر آموزش‌های تخصصی، تجهیزات امدادی و حضور داوطلبانه نیروها، تلاش می‌کند در کوتاه‌ترین زمان ممکن خدمات امدادی مؤثر و ایمن را به حادثه‌دیدگان ارائه دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha