• دوشنبه / ۱۵ دی ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۴
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1404101509250
  • خبرنگار : 51080

معاون فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان:

آیین اعتکاف در ۱۴۷ مسجد اردبیل با حضور پررنگ جوانان برگزار شد

آیین اعتکاف در ۱۴۷ مسجد اردبیل با حضور پررنگ جوانان برگزار شد

ایسنا/اردبیل معاون فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل از افزایش قابل توجه حضور مردم در مراسم اعتکاف ماه رجب خبر داد و گفت: امسال بیش از ۹ هزار نفر در ۱۴۷ مسجد استان در آیین معنوی اعتکاف شرکت کرده‌اند که بخش عمده‌ای از آنان را نوجوانان و جوانان تشکیل می‌دهند.

حجت‌الاسلام سیدمحسن محسنی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به روند رو به رشد برگزاری مراسم اعتکاف در این استان اظهار کرد: سال گذشته آیین اعتکاف در ۶۷ مسجد استان برگزار شد و حدود چهار هزار نفر در این برنامه معنوی حضور داشتند، اما امسال با افزایش تعداد مساجد و استقبال گسترده مردم، شمار معتکفان به بیش از ۹ هزار نفر رسیده است.

وی افزود: افزایش مشارکت نوجوانان و جوانان در این آیین عبادی، نشان‌دهنده توجه خانواده‌ها به برنامه‌های معنوی و تربیتی و نقش اثرگذار اعتکاف در تقویت باورهای دینی نسل جدید است.

معاون فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل با اشاره به برگزاری مراسم اعتکاف در مسجد قدس اردبیل بیان کرد: این مسجد امسال میزبان ۳۷۰ معتکف است که عمده آنان را جوانان و نوجوانان تشکیل می‌دهند و این موضوع بیانگر استقبال و اعتماد خانواده‌ها به حضور فرزندانشان در این مراسم معنوی است.

محسنی همچنین به نقش آموزش و پرورش در افزایش مشارکت دانش‌آموزان اشاره کرد و افزود: فراهم شدن زمینه حضور نوجوانان مدارس در قالب محافل قرآنی، جلسات بصیرتی و برنامه‌های نیایشی، موجب تقویت پیوند نسل جوان با مفاهیم دینی شده و آثار معنوی این حضور، سراسر استان را دربرمی‌گیرد.

آیین اعتکاف در ۱۴۷ مسجد استان اردبیل با حضور پررنگ جوانان برگزار شد

بر اساس مشاهدات میدانی خبرنگار ایسنا، فضای مسجد قدس اردبیل در ایام اعتکاف، فضایی آرام، منظم و در عین حال پویا و معنوی است و معتکفان در گروه‌های سنی مختلف، اوقات خود را به عبادت، تلاوت قرآن، دعا و شرکت در برنامه‌های جمعی اختصاص داده‌اند.

حضور پررنگ نوجوانان و جوانان در کنار بزرگسالان، جلوه‌ای همدلانه و امیدبخش به این مراسم بخشیده و شرکت‌کنندگان، اعتکاف را فرصتی برای آرامش روحی، بازنگری در رفتارهای فردی و تقویت معنویت در زندگی روزمره ارزیابی می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha